Jól látom, vagy a párom látja jól, hogy halogatnám a gyerekvállalást? Részletek lentebb:
indokom: nem bízom benne, ráadásul uralkodós típus
jelenleg a vőlegényem
külön élünk
elmondtam neki, hogy nem akarok hozzá költözni, igényelek egy lakást és költözzön ő hozzám, és meglátjuk egyáltalán tudunk e együtt élni
ő meg már az esküvőn, meg gyerekvállaláson lenne - ha hozzá költöznék
csakhogy amíg nála vagyunk- mindig fennhangon parancsolgat,PL- TÖBBEK KÖZÖTT, hogy mosogassak el - jelzem a stílusával van gond(!) (amúgy szívesen mosogatok)-tehát uralkodni AKar rajtam
ebben a felállásban én ezt nem akarom bevállalni, őszintén elmondtam neki a sérelmeimet
és ahelyett, hogy változtatna magán, vagy elgondolkodna legalább, azon van kiakadva, hogy lassan megőszülünk, mire gyerekünk lesz (30-33 évesek vagyunk)
szerinte: "az én tervem, mire megkapom a lakást, mire kipróbáljuk az együtt élést, az megint 1,5 év kb.
és utána, ha nem megy még lehet ki is dobom" - ettől ő tiszta ideg
nem jutunk közös nevezőre
tanács esetleg?
Mindenképp beszélj vele! Lehet nem is veszi észre a viselkedésén, hogy ez nem normális. De a helyedben elgondolkodnék a kapcsolaton, ha nem lenne meg benne a szándék sem arra, hogy változtsson. 30 évesen még bőven lehet gyereked, Fehér Anna 50 éves kora után szült (az meg mondjuk késői). Mondd el neki, hogyha vártok 1-2 évet, még jöhet a baba és nem a nagyszülei lesztek.
-a második
35 évesen váltam el és két gyerekkel egy nálam 9 évvel fiatalabb pasival élek most és 9 hós a közös lányuk 38 éves leszek :-)))
szal ha akarsz találsz pasit magadnak -- ergo ez nem lehet indok
viszont indok lehet h nem bízol benne
és amit írtál az részéről lehet nem is szeretett csupán egy megfelelési uralkodási vágy gondolom ö az egyetlen akinek még nincs felesége és gyereke....
egy ilyen pasi nagyon megmesterkedik az életed ha nem állsz fel és nem teszel ellene
én elhagynám soha nem tűrném h ilyen hangon beszéljen velem bárki is pláne nem a pasim !!! ha nem képes változtatni akkor nincs esélyetek
sajnálom
de hidd el sokkal jobbat érdemelsz
Hagyd el, ne szülj neki gyereket!
Azt írod 30-33 éves, gondolom, ő a 33. SOHA nem fog megváltozni, mindig uralkodni fog/akar Rajtad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!