A mai szülők miért féltik ennyire a gyerekeiket?
én se engedném el.
egyrészt rohadt drága a belépő egy szar playback előadásért. másrészt bármi történhet, és 15 évesen még könnyen behülyíthető
Hát...jó kérdés! De hogy nekem mennyire elegem van anyámból...
Van egy barátnőm akit lassan 8 éve ismerek és az osztálytársam is. Itt lakik a másik utcába és nem engedte meg nyáron, hogy ott aludjak náluk de azt nem mondta, hogy miért. Az ilyenekre mindig az a válasz, hogy "csak". Kisvárosban élek és max 2 órára enged ki olyan barátnőimmel is akiket vagy 80 éve nem láttam. Apával nincs baj ő elengedne. Csak anya valamitől félt...de nem mondaná meg. Tönkretesz...
14L
Ja és mielőtt belémkötnétek. Ellenzem azokat akik 13 évesen cigiznek, isznak, dugnak stb. Ennyi idősen biztos nem tenném meg.
pozsonyba 15 évesen? rock koncertre? hogyne!!!! :D nem hiszem el, hogy te elengednéd
úristen
15 évesen semi helyük egydül külföldön,meg az éjszakában,ráérnek 17 18 évesen elkezdeni,amúgy nem igaz hogy késöbb nem lehet,még huszasok,harmincasok is buliznak,de inkább ők,mint a 12 13 évesek,ennyi idősen mi még babáztunk otthon,a rockoncertek néha meg eldurvulnak sajnos,tapasztaltam,egy bokarepedésbe került,és fejünk felett punkok repültek ide oda,meg sok ilyen tömegrendezvényen taposnak az emberek egymáson át a jobb helyért,lopnak,tulakodnak.Egyedül meg semmiképp ne menj koncertre rendezvényre,mert betámadhatnak.Vannak akik magányos lányokra vadásznak ilyen helyeken,és ez nem vicc.
29N
Féltik?
Nem sűrűn néztél te szét szombat esténként az utcákon.
Lerészegedett tizenévesek fetrengenek hajnalban. Egyszerűen undorítóak és az összes gyerek szüleit felülvizsgáltatnám a gyámüggyel. Ez nem nevelés.
Az pedig hogy 15 évesen valaki nem engedi külföldre a gyerekét teljesen normális, én sem engedném.
a west balkános eset után szerintem sok szülő felülbírálta az addigi liberális gyereknevelési szokásait. A csordaszellemmel van a baj, azzal h egymást hajszolják bele olyan dolgokba amire még éretlenek AGYILAG ám ciki ha nem teszik meg. Én nem szeretném h a lányomat majd 15évesen kiéltnek titulálják. Ilyen korban tanulni kellene,meg sportolni, megismerni magatokat.
RIHANNÁRA később miért ne mehetne el? Rockkoncert is lesz még Pozsonyban. Az a jó h féltik, nem túlféltik, féltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!