Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai szülők miért féltik...

A mai szülők miért féltik ennyire a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Olvastam elég durva kérdéseket itt az oldalon,pl egy tizenéves csajt a barátnővivel nem engdték el a szülők RIHANNÁRA,egy másik 15 éves lányt Pozsonyba rock koncertre,azért ilyen korban kéne kiélniük magukat,nem?Mert később már úgyse fognak tudni elmenni...nem értem az ilyen túlságosan aggódó szülőket
2011. dec. 21. 21:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

én se engedném el.

egyrészt rohadt drága a belépő egy szar playback előadásért. másrészt bármi történhet, és 15 évesen még könnyen behülyíthető

2011. dec. 21. 21:53
 2/24 anonim ***** válasza:
63%

Hát...jó kérdés! De hogy nekem mennyire elegem van anyámból...

Van egy barátnőm akit lassan 8 éve ismerek és az osztálytársam is. Itt lakik a másik utcába és nem engedte meg nyáron, hogy ott aludjak náluk de azt nem mondta, hogy miért. Az ilyenekre mindig az a válasz, hogy "csak". Kisvárosban élek és max 2 órára enged ki olyan barátnőimmel is akiket vagy 80 éve nem láttam. Apával nincs baj ő elengedne. Csak anya valamitől félt...de nem mondaná meg. Tönkretesz...

14L

Ja és mielőtt belémkötnétek. Ellenzem azokat akik 13 évesen cigiznek, isznak, dugnak stb. Ennyi idősen biztos nem tenném meg.

2011. dec. 21. 21:54
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Te hülye vagy, kérdező. 15 éves lányt egyedül, külföldre rock koncertre? Még 18 évest sem engednék el a mai világban. Nem és nem. Egyedül ne mászkáljon este egy ilyen fiatal lány.
2011. dec. 21. 21:57
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

pozsonyba 15 évesen? rock koncertre? hogyne!!!! :D nem hiszem el, hogy te elengednéd

úristen

2011. dec. 21. 22:05
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

15 évesen semi helyük egydül külföldön,meg az éjszakában,ráérnek 17 18 évesen elkezdeni,amúgy nem igaz hogy késöbb nem lehet,még huszasok,harmincasok is buliznak,de inkább ők,mint a 12 13 évesek,ennyi idősen mi még babáztunk otthon,a rockoncertek néha meg eldurvulnak sajnos,tapasztaltam,egy bokarepedésbe került,és fejünk felett punkok repültek ide oda,meg sok ilyen tömegrendezvényen taposnak az emberek egymáson át a jobb helyért,lopnak,tulakodnak.Egyedül meg semmiképp ne menj koncertre rendezvényre,mert betámadhatnak.Vannak akik magányos lányokra vadásznak ilyen helyeken,és ez nem vicc.

29N

2011. dec. 21. 22:07
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

Féltik?

Nem sűrűn néztél te szét szombat esténként az utcákon.

Lerészegedett tizenévesek fetrengenek hajnalban. Egyszerűen undorítóak és az összes gyerek szüleit felülvizsgáltatnám a gyámüggyel. Ez nem nevelés.

Az pedig hogy 15 évesen valaki nem engedi külföldre a gyerekét teljesen normális, én sem engedném.

2011. dec. 21. 22:10
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Csupán csak azért mert tele van az ország (világ) gonosz emberekkel akik elrabolják, megölik, megbecstelenítik stb. az ártatlan gyermekeket!
2011. dec. 21. 22:21
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

a west balkános eset után szerintem sok szülő felülbírálta az addigi liberális gyereknevelési szokásait. A csordaszellemmel van a baj, azzal h egymást hajszolják bele olyan dolgokba amire még éretlenek AGYILAG ám ciki ha nem teszik meg. Én nem szeretném h a lányomat majd 15évesen kiéltnek titulálják. Ilyen korban tanulni kellene,meg sportolni, megismerni magatokat.

RIHANNÁRA később miért ne mehetne el? Rockkoncert is lesz még Pozsonyban. Az a jó h féltik, nem túlféltik, féltik.

2011. dec. 21. 22:25
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
A világ nagyon megváltozott. Soha ennyi baleset, gyilkosság, rablás, erőszak nem volt, mint manapság. Régen fele ennyit nem buliztak a fiatalok. Nem voltak drogok. Ezek mind-mind veszélyeztető tényezők. Csoda, ha féltik a szülők a gyermekeiket? Valószínű te is félteni fogod őket.
2011. dec. 21. 22:26
 10/24 anonim ***** válasza:
97%
nem tudom hány éves vagy de egy biztos nincs gyerked. majd ha lesz nem hinném hogy 15 évesen elengeded külföldre rock koncertre. én még egy nagyobb városban is csak akkor engedném el ha van vele egy megbízható személy aki elmúlt 18.
2011. dec. 21. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!