Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti kisgyereket is szinte...

A ti kisgyereket is szinte megállás nélkül beszél?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődésképpen kérdem, nyilván nem kóros az ügy, korán is kezdte a dumálást (1,5 évesen már nyomta, pedig fiú), örülök neki, mert szépen fejezi ki magát, és mindent tudok így róla, mi jár a fejében. :)

Ám néha azért jó lenne egy perc csönd, ha épp nem vagyok a topon, úgy érzem, a saját gondolataimat sem hallom tőle.

Szóval csak kíváncsi vagyok, más gyerekek is ennyire kommunikatívak-e.

2011. dec. 17. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
éves képtelen csendben lenni, pedig csak délután vagyunk együtt mert ovis, de estére agyilag lefáraszt a sok dumávl, és az a legjobb hogy állandóan rá kell nézni mert azt hiszi máshogy nem tudok figyelni.
2011. dec. 17. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Óóóó persze és az a legjobb, amikor a kettő egyszerre és persze veszekedés lesz belőle!

A nagyobbik fiam 5 éves és egyfolytában karattyol. Persze örülök neki, de azért nagyon idegesítő, hogy tényleg egy gondolatom sem lehet belőle, mert mindenről beszámol és állandóan kér, hogy figyeljek. Oké figyelek, de a mondanivalójának legtöbbször se füle-se farka! Elkezdi és minél jobban figyelek, annál tovább tart és 3 mondat után egyszerűen már nem is tudom, hogy miről beszél, annyira értelmetlen az egész... :)

Jaj, ez olyan kegyetlenül hangzott, mert nem buta ő egyáltalán, csak úgy csaponganak a gondolatai, hogy egyszerűen képtelenség tartani velük az iramot, főleg amikor a 2 éves kicsi is csacsog mellettem, meg amikor lenne még 1000 más dolgom is, amit még át kéne gondolni... :)

2011. dec. 18. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Hajaj. Nálunk még álmában is szokott beszélni.

De imádom a csacsogóját. :)

2011. dec. 18. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és februárban lesz négy éves, és 1,5 évesen már mondatokban beszélt. :)
2011. dec. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!