Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti kisgyereket is szinte...

A ti kisgyereket is szinte megállás nélkül beszél?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődésképpen kérdem, nyilván nem kóros az ügy, korán is kezdte a dumálást (1,5 évesen már nyomta, pedig fiú), örülök neki, mert szépen fejezi ki magát, és mindent tudok így róla, mi jár a fejében. :)

Ám néha azért jó lenne egy perc csönd, ha épp nem vagyok a topon, úgy érzem, a saját gondolataimat sem hallom tőle.

Szóval csak kíváncsi vagyok, más gyerekek is ennyire kommunikatívak-e.

2011. dec. 17. 10:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Tegnap este megkértem üljön le a párnákra csendben, ne csipogjon, amíg ágyazok. Egész idő alatt arról csacsogott, hogy megkértem legyen csendben. Amikor lepisszegtem felháborodott, hisz ő csendben van...

2,5éves

2011. dec. 17. 10:29
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
A fiam 2,5 féléves elmúlt,amikor én vizsgákra készültem. Megmagyaráztam neki,hogy menjen ki a mamához,és ne szóljon hozzám,mert tanulok. Kiment,de nemsokára újra bejött és suttogva mondta a magáét. Újra kiküldtem,és felháborodva mondta,hogy ő nem beszélt,csak suttogott.
2011. dec. 17. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
:)))) 2,5 éves a lányom és furcsa ha csend van a házban. Ha pl apa elviszi magával, tiszta diló vagyok mikor érnek már haza, mert szabályosan fáj a csend :)) Persze amikor meg szeretném hogy csend legyen kicsit az csak este van, amikor elalszik :))
2011. dec. 17. 11:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 4 kisgyerekem van (2-6 éves korig), nálunk a csend a lázmérő. 5 perc csend = valaki beteg.
2011. dec. 17. 11:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Érdekes, hogy mindhárman 2,5 évesről meséltek. :) Az én fiam már 7 éves, és még mindig csak mondja, csak mondja. :)
2011. dec. 17. 11:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Hihi, igen, ez valóban vicces, nálunk is az van, hogy ha csend van, tudom, hogy tényleg beteg… és ilyenkor persze azt kívánom, hogy inkább kezdje újra a mondókáját.

Azért megnyugtató, hogy más gyerekek is ilyen kis szószátyárok. :)

2011. dec. 17. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vicces! Én meg már alig várom, hogy egy kis zajt halljak! :) Két éves lesz februárban a kisfiam, de nem akar beszélni....tudom, utána meg azt várom majd, hogy mikor lesz már csönd! De valahogy én már szeretném a zsivajt megtapasztalni....:D :D :D
2011. dec. 17. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 évesem is megállás nélkül nyomja.

Gyerekkoromban állandóan dumáltam, szüleim percenként szóltak rám, hogy fogjam már be. Még tizenéves koromban is :) azóta már bírok csöndben is maradni :)

2011. dec. 17. 13:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is lassan 2,5 lesz,hát mitne mondjak néha tényleg jólenne egy kis csend.Ha valaki itt van nálunk nemtudunk beszélgetni mert ő rögtön belekotyog,besem áll a szája,néha ő sem tudja mit akar mondani csak elkezdi és izgatottan néz rám mintha azt akarná mondani hogy itt van már a nyelvemen:)
2011. dec. 17. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

3 éves a kislányom. Kb 1,5 éve nem hallottam, láttam egyben egy esti híradót. Januárban jön a második, úgyhogy még pár évig nem lesz esti nyugodt pihenés, csend, felállás (min.5) mentes étkezés, magányos vécézés, bámészkodók nélküli zuhanyozás, karc mentes körömlakk, kisméretű nőcis táska, és a fenekem méretéről még nem is beszéltem....

De, tojok az egészre! Imádom a kis csipogó madaramat!

2011. dec. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!