A ti kisgyereket is szinte megállás nélkül beszél?
Csak érdeklődésképpen kérdem, nyilván nem kóros az ügy, korán is kezdte a dumálást (1,5 évesen már nyomta, pedig fiú), örülök neki, mert szépen fejezi ki magát, és mindent tudok így róla, mi jár a fejében. :)
Ám néha azért jó lenne egy perc csönd, ha épp nem vagyok a topon, úgy érzem, a saját gondolataimat sem hallom tőle.
Szóval csak kíváncsi vagyok, más gyerekek is ennyire kommunikatívak-e.
Tegnap este megkértem üljön le a párnákra csendben, ne csipogjon, amíg ágyazok. Egész idő alatt arról csacsogott, hogy megkértem legyen csendben. Amikor lepisszegtem felháborodott, hisz ő csendben van...
2,5éves
Hihi, igen, ez valóban vicces, nálunk is az van, hogy ha csend van, tudom, hogy tényleg beteg… és ilyenkor persze azt kívánom, hogy inkább kezdje újra a mondókáját.
Azért megnyugtató, hogy más gyerekek is ilyen kis szószátyárok. :)
Én 3 évesem is megállás nélkül nyomja.
Gyerekkoromban állandóan dumáltam, szüleim percenként szóltak rám, hogy fogjam már be. Még tizenéves koromban is :) azóta már bírok csöndben is maradni :)
3 éves a kislányom. Kb 1,5 éve nem hallottam, láttam egyben egy esti híradót. Januárban jön a második, úgyhogy még pár évig nem lesz esti nyugodt pihenés, csend, felállás (min.5) mentes étkezés, magányos vécézés, bámészkodók nélküli zuhanyozás, karc mentes körömlakk, kisméretű nőcis táska, és a fenekem méretéről még nem is beszéltem....
De, tojok az egészre! Imádom a kis csipogó madaramat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!