Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesek vagytok anyukák?...

Hány évesek vagytok anyukák? Kb mikor vállalnak ma a nő gyereket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert ahogy itt olvasom sok 30 éven aluli anyuka van.Viszont a lakó környezetemben fiatalnak számítok a 27 évemmel,1 éves fiammal.Pedig nagyon sok gyerekes lakik erre.A másik, amiért felmerült ez a kérdés, hogy mikor látom a nagyszülőket a gyerekekkel a játszótéren, ők is jóval idősebbnek tűnnek mint pl az én szüleim.Vagy lehet, hogy nekik sem jött korán össze a baba?

Na mindegy, csak érdekel, hogy mi az átlag?Mikor vállalják az első gyereküket ma a nők?

2011. dec. 14. 14:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szia! Én 29 voltam, mikor született a fiam, és a társaságunkból az elsők közé tartoztam. Van több barátnőm is, aki már bőven 30 felett van, és még nincs gyereke, pedig szeretnének… tehát a mi „szubkultúránkban” 30 körül alakulhat az átlag az első gyereknél (de lehet, hogy még fölötte is lenne valamivel).

Nálunk is idősek a nagyszülők (bár aktívak nagyon), ők sem kapkodták el anno.

2011. dec. 15. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!