Hány évesek vagytok anyukák? Kb mikor vállalnak ma a nő gyereket?
Csak azért kérdezem, mert ahogy itt olvasom sok 30 éven aluli anyuka van.Viszont a lakó környezetemben fiatalnak számítok a 27 évemmel,1 éves fiammal.Pedig nagyon sok gyerekes lakik erre.A másik, amiért felmerült ez a kérdés, hogy mikor látom a nagyszülőket a gyerekekkel a játszótéren, ők is jóval idősebbnek tűnnek mint pl az én szüleim.Vagy lehet, hogy nekik sem jött korán össze a baba?
Na mindegy, csak érdekel, hogy mi az átlag?Mikor vállalják az első gyereküket ma a nők?
23 voltam mikor megszültem a lányomat (2011.07.15) és rá 2 hónappal töltöttem a 24-et.
Körülöttem inkább fiatalabbak szülnek. Mármint velem egykorúak. Idősebbek (28-on) túl még nem vagy már van nekik egy gyermekük és nem szeretnének többet.
Nőverem is ilyen korban szült, mint én.
Anyukám 20 évesen a nővérem, engem 23 évesen szült.
Nővéremnek és nekem is első próbálkozásra összejött.
Én itt sokszor azt olvasom ki a teherbeesés kategóriában, hogy görcsösen akarják a gyermeket. Ez viszont azért eléggé befolyásolja a dolgokat. Nem szabad rágörcsölni, sokszor ez a titka.
Leírom nálunk hogy alakult:
Én 27 évesen lettem anya.
Sógornőm elsőre 21 évesen, majd tavaly 30 évesen szült.
Másik sógornőm szintén 27 évesen szült először.
Barátnőm 25 évesen.
A kórházban, a mi szobánkban én voltam a legfiatalabb a 27 évemmel, akkor mikor szültem. Volt egy 33 éves első babás anyuka, egy 31 éves második babás anyuka, és egy 30 éves szintén első babás anyuka.
De itt a gyiken sok fiatalabb anyukával is "találkozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!