Hány évesek vagytok anyukák? Kb mikor vállalnak ma a nő gyereket?
Csak azért kérdezem, mert ahogy itt olvasom sok 30 éven aluli anyuka van.Viszont a lakó környezetemben fiatalnak számítok a 27 évemmel,1 éves fiammal.Pedig nagyon sok gyerekes lakik erre.A másik, amiért felmerült ez a kérdés, hogy mikor látom a nagyszülőket a gyerekekkel a játszótéren, ők is jóval idősebbnek tűnnek mint pl az én szüleim.Vagy lehet, hogy nekik sem jött korán össze a baba?
Na mindegy, csak érdekel, hogy mi az átlag?Mikor vállalják az első gyereküket ma a nők?
Van olyan is,hogy nem jön össze- az egyik ismerősöm már a 30 -s évei közepénél járt,mikor sikerült teherbe esnie.
Én 20 voltam,amikor az elsőt szültem,22 amikor a másodikat,és a 25. szülinapom előtt 10 nappal pedig a harmadikat.
Üdv: 25 éves,3 lányos
én 22 voltam mikor a fiam született.most 2 éves.
anyukám 20 évesen szülte az első gyerekét és 40 éves volt mikor a húgom megszületett.most 53 éves,apukám meg 57 lesz holnap.csak az én fiam van unokájuk még.a két nagyobb még nem tervez gyereket,pedig stabil kapcsolatban élnek sok-sok éve.
én nem éreztem magam fiatalnak az anyaságra.mindig is fiatalon akartam anya lenni.20 voltam mikor belevágtunk a babaprojektbe,most belevágunk megint.
viszont a környezetemben 3 velem kb egyidős anyuka van még rajtam kívül akiknek a gyereke hasonló koru a fiammal,a többiek mind idősebb anyukák ,igaz nekik már a többedik gyereke.(12-13-an vagyunk akik 2 éven belül szültünk a faluba)
30 éves vagyok. A kislányom 2,5 éves a pocaklakó 9 hetes.
A férjem 32 éves.
24 és 28 évesen szültem,31 vagyok
(mindenképpen 30 éves korom előtt szerettem volna a 2 előre betervezett gyerkőcöt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!