Kb meddig kellett szedned dopegitet (vagy mást) szülés után?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:02
1/2 anonim válasza:
szülés után már egy szemet sem szedtem be,előtte egy hónapig szedtem,mert nagyon vizes voltam,magas volt a vérnyomásom.utána ahogy lement a víz(18 kg),szinte azonnal normalizálódott a vérnyomásom,így nem kellett gyógyszer
2/2 anonim válasza:
szia
nekem a 24 héttől kellett szednem, szülésig. 3*2 kaptam.
A szülést indították, de folyamatosan figyelték a vérnyomásomat, szerencsére minden rendben zajlott.
Szülés után a vérnyomásom is rendbe jött, bár utána még talán 2 hétig kaptam Ednyt - et, amit fokozatosan kellett abbahagyni. 1 hétig reggel-este kellett egy szemet bevenni, a második héten pedig csak reggel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!