Anyukák, mivel foglalkoztatok a szülés előtt?
Irodai munkát végeztem szállítmányozási területen.
Első terhességem 5. hónapjától itthon vagyok, most 2,5 éves a lányom és 2 hónapon belül megszületik a testvére, akivel minimum 2 de inkább 3 évet szeretnék itthon tölteni.
Közben még az első babánk tervezésekor beiratkoztam főiskolára. Szerzek egy plusz végzettséget és egyben az agyamat is karban tartom. Számítok rá,hoyg visza tudok majd menni, de akkor sem esek kétségbe ha nem -hiszen teszek érte most is nap mint nap hogy ha oda nem tudok, akkor találjak máshol munkát.
szia
köztisztviselő vagyok. 2007 novemberben született meg a lányom, de előtte 2 hónappal már nem dolgoztam.
Aztán 2010 februárban a fiam is megszületett. Februárban megyek vissza, kötelesek visszavenni.
Egyelőre úgy is tűnik, várnak is vissza, januárban már továbbképzésre küldenek.
Én egy benzinkúton voltam pénztáros (a pénz miatt)!Semmiképp nem mennék vissza oda...
2009 decemberében szültem, 2012 májusra vagyok kiírvaa tesókával!
Közben egyetemre járok!De már 2006- óta van főiskolai diplomám!(csak többetkerestem a kúton) Szóval eza második paírom lesz!Ígytalán lesz esélyem végre a végzettségemnek megfelelő helyen elhelyezkednem majd!De szeretnék én is a kicsivel is 3 évetitthon lenni!
Egy főv. önkormányzati szolg. cégnél voltam behajtó, fizetési meghagyásokkal, incassóval és végrehajtással foglalkoztam.
Vissza fognak venni, de elképzelhető, hogy nem ebbe a munkakörbe, pedig nagyon szerettem ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!