Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hogyan alakult a...

Szülés után hogyan alakult a szexuális életetek? Az enyém sehogy és nem tudom mit csináljak, miért nem kíván.

Figyelt kérdés
Több mint 4 hónapja szültem, azóta 2 alkalommal volt házas életünk. Állandóan elutasít, ő vagy fáradt vagy a babára fogja, szerinte ő úgy sem fog hagyni minket, mert felébred. Pedig ha este 8kor elalszik csak hajnalba ébred.
2011. dec. 7. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon lepukkantál?Egy kis torna,smink,fodrász,kozmetikus?
2011. dec. 7. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Papás szülés volt? Ha igen, akkor ne csodálkozz, ha nem, akkor még helyrehozható.
2011. dec. 7. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
A baba egy rossz kifogás.Ezt meg kéne beszélned vele,miért nem kíván.Mikor a kislányom az elején 3 óránként kelt,akkor is megoldottuk.Már 20 hónapos de sose volt gond a házaséletünkkel.
2011. dec. 7. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Esetleg egy szobában vagytok a gyermekkel?
2011. dec. 7. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

14.13-nak!

"Papás szülés volt?Akkor ne csodálkozz."

Az apás szülésnek semmi köze hozzá szerintem.Nagyon sok apuka bent van,akkor utána már ők se kívánnák a feleségüket.

2011. dec. 7. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:

17 hónapja szültem és azóta 11x voltunk együtt.Nem pukkantam le,minden nap csinosan öltözködök,sminkelek.Császárom volt,nem volt bent apa.

Szerintem nálunk egyszerűen zavarja,hogy bármikor felébredhet,meg hogy egyáltalán ott van a másik szobában!

2011. dec. 7. 14:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Én próbálom vele megbeszélni, aminek az a vége, hogy szerinte nincs semmi gond majd hajnalba, de az a bizonyos hajnal sosem jön el. Nem vagyok lepukkanva ugyananyit foglalkozok magammal mint előtte. Fodrászhoz nem tudok elmenni nincs kire bízni a picit. Nincsenek nagyik. De előtte is csak évi 2-3 alkalommal jártam, eddig mindig jó voltam így. 6 éven keresztül soha nem volt panasz.
2011. dec. 7. 14:23
 8/13 A kérdező kommentje:
A picinek saját szobája van.
2011. dec. 7. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:

nekunk az elso hat honapban nagyon gaz volt, miattam.

aztan lassacskan visszajott a nimfomaniam, es ujra el-elkaptam (nem feltetlen egy aktus erejeig, csak egy kis kenyeztetes erejeig :)), es szepen lassan minden visszatert a rendes kerekvagasba

egyebkent szerintem az a legjobb, ha beszelsz vele.

ferfiakkal (jó, a ferjemmel legalabbis) nehez beszelni ilyenekrol, de amikor sikerul, megéri :)

2011. dec. 7. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Nallunk a masik veglet van. A ferjem nagyon kivan nekem viszont nagyon megvaltozott a szexualis vagyam. Imadom a ferjem de valahogy nem kivanom a szexet. Nem magaval a ferfivel van gondom hanem egyszeruen nem kell a szex. Az okat nem tudom es csak azert irtam le a peldamat, hogy lehet ilyen is a hatterbe. A ferjem ugyanolyan vonzonak talalom, megis valahogy nincs kedvem az egeszhez. Nagyon fura erzes. Faradtak sem vagyunk, a kisfiunk este 7:30-tol reggel 8-ig alszik egyhuzamba. Irodaban dolgozom, nem vagyok fizikailag terhelve, hogy faradt legyek, van erom es energiam jatszani a kisfiammal is tehat minden szuper korulottem de valahogy a szexhez nincs kedvem amiota szultem (22 honapja). Nem tudom, hogy ez fog-e valtozni valaha es szegyen vagy nem szegyen de sokszor vagyunk ugy egyutt hogy en nem kivanom ot. :( A szombatokat kineveztuk romantikus esteknek. Amikor nincs tv, szamitogep es miutan elaludt a fiam kozosen fozunk valami meg megiszunk 1-2 pohar bort, dumalgatunk. Ez az egyeduli alkalom amikor neha magamtol is kedvet kapok hozza, de nagyreszt inkabb a ferjem kezdemenyez. En nem mertem beszelni vele errol pedig mar 10 eve vagyunk egyut. Nem egyszeru az biztos.
2011. dec. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!