Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hogyan alakult a...

Szülés után hogyan alakult a szexuális életetek? Az enyém sehogy és nem tudom mit csináljak, miért nem kíván.

Figyelt kérdés
Több mint 4 hónapja szültem, azóta 2 alkalommal volt házas életünk. Állandóan elutasít, ő vagy fáradt vagy a babára fogja, szerinte ő úgy sem fog hagyni minket, mert felébred. Pedig ha este 8kor elalszik csak hajnalba ébred.
2011. dec. 7. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14.18. ezt egy olyan férfi tudná megválaszolni, aki személyesen átélt egy papás szülést.
2011. dec. 7. 19:06
 12/13 anonim ***** válasza:

14.18 vagyok

Hát én idáig csak olyat hallottam hogy az a férfi aki bent volt a párjával,utána még jobban csodálta.Én nem hiszek benne hogy ettől tönkre mehet egy kapcsolat.De ha tényleg van olyan férfi aki a szülés után megundorodik a feleségétől,az szánalmas.

2011. dec. 7. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keressük az okot abban, hogy bent volt-e vagy sem, mert ez biztos nem ok, ha trauma is, pár hónap alatt el kell múlnia.

Nálunk is ez volt, illetve ez a helyzet, amit a kedves kérdező felvázolt.

Ma jutottam el odáig, hogy felismertem a tényleg valós okot.

A körülmények azok, amik nőt vagy férfit idáig juttatnak.

Egyszerűen mindig sok a dolog, sosincs olyan hangulat, mindig ott a pici, aki emlékeztet bennünket arra, hogy nemcsak nők illetve férfiak vagyunk, hanem apák és anyák sőt elsősorban apák és anyák.

Nehéz ez a szerepváltás apából hirtelen hódító férfivá válni, de a feleségünkre is ha ránézünk inkább anya jut eszünkbe róla, mint nő, nem azért mert csúnyább, csak azért mert egyszerűen az egész napját éjszakáját ez a szerep tölti ki.

Átütést az hoz mikor a nő visszamegy dolgozni, a férjet ráveszi, hogy álljon be segíteni a házimunkába és hajlandóak végre arra, hogy elfeljtekzzenek akötelességeikról, s házimunkáról, mindenről és újra csak egymásra tudjanak figyelni.

2011. dec. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!