Élő fenyőt vesztek vagy mű fenyőt? Ki melyiket szereti és miért?
Kedves Utolsó!
Megmosolyogtattál,mert ezt én is így gondoltam egészen,addig míg ki nem került a baba a pocakból!!!
műfenyő. én lakásban nem cipelem az igazit, talpba rakni, stb. macera. arról nem is beszélve, hogy idén métere már 4000-4500 Ft, ha nem több. én bevallom, ezt értelmesebb dologra költöm.
a műfenyővel sincs baj, szépen fel lehet díszíteni, praktikus, főleg gyerek mellé.
Élő, amit 24-én a párom vág ki a kertben. Nekünk a karácsony csak így az igazi.
Egyik gyerkőc 3 éves múlt, a másik 7 hónapos. A nagy már megélt pár (ez lesz a 4.)karácsonyt, soha nem volt az élő fával gondja. Megfogta, megszúrta, többet nem fogta meg. Legalábbis következő karácsonyig. :)
20.54 vagyok
Igen, tudom, én nem tudhatok semmit mert még nem neveltem gyereket. Pont ezért érveltem azzal, hogy én is voltam gyerek :)
És miattam sem vettek anyámék műfenyőt, mégis túlélte mindenki, nem gyulladt ki a ház, sőt, semmi karácsonyfa baleset nem fordult elő :)
Ja de, történt. Egyszer felfaltam az összes elérhető magasságban lévő szaloncukrot, amíg nem figyeltek, és két napig fájt a hasam :)
De ez nem a fenyő anyagától függő dolog volt :)
Élő fenyőnk lesz, idén lehet kiszorul a gyerekszobából... Cserepes, a vödrére lesz szép papír téve, sprickával permetezve/öntözve.
Nekünk spec február végéig bent volt a gyerekszobában a fa, és se a gyerekeknek(20hónapos és 1hónapos) se a fának nem lett baja, azóta köszöni a fácska szép helyen cseperedik(már nem lesz bolygatva)
Annyi, hogy a nagy nagy csendben szerette enni róla a szaloncukrot... Mindig pótoltam a napi fejadagját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!