Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korában vettetek/ves...

Hány éves korában vettetek/vesztek a gyereketeknek mobiltelefont?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Amikor szüksége lesz rá. Nem korhoz kötöm.

Hiszen amíg én viszem mindenhova nem nagy szükségét látom saját mobilnak. Majd ha egyedül jár és fontos lesz, hogy elérjen bárkit a családból veszek neki. Lehet hogy 7 évesen, de lehet 15 évesen.

2011. nov. 20. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
6 éves most, egyelőre mindenhova mi visszük, így teljesen felesleges. Ha indokolt lesz, akkor megkapja. Ha veszek neki, akkor azért veszek, hogy el lehessen érni, illetve ő el tudjon érni minket, vagy másokat. Erre még nem lesz szüksége egy jó ideig.
2011. nov. 20. 15:54
 3/8 Virág6 ***** válasza:
Én alsóba még elmentem az iskolába a gyerekemért.Ha valami gondd volt,a tanár telefonált nekem.Most már felsős,és egyedűl jár haza.Van olyan,hogy a tanár azt mondja,benn kell maradni a suliba valamiért .Ezért vettem neki,hogy hazatudjon telefonálni.
2011. nov. 20. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Keresztfiam 8 éves, van már neki.

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy jó ötlet-e.

Félek hogy el veszik tőle, megverik érte.

Viszont amikor baj van mindig elér minket, pl nyáron, bele lépett egy gödörbe, eltört a lába, egyből hívott, mentünk is érte. Ha nem lett volna telója, kitudja meddig feküdt volna ott.

Vagy ha késik bármi miatt, akkor is haza tud szólni.

Viszont akkor is félek, hogy nehogy baja legyen ez miatt.

Végül is, mi is felnőttünk nélküle, csak épp 2-szer ennyi ideget ettek itthon.

Nem tudom, jó kérdés, én is várom a válaszokat, ki hogy látja.

2011. nov. 20. 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem velem van a baj. 2 hete láttam a kis unokatesómnak 8 éves van egy samsung galaxyja.Bár nekem még pici a kislányom, de nem hiszem, hogy alsóba szükség van erre.Esetleg ha majd egyedül jár haza a suliból megkapja az én régi telefonomat. Persze addig még sok év van, de most így gondolom.
2011. nov. 20. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
9 éves volt a lányom mikor kapott de sajnos nem örülhetett neki sokáig .Mert talán fél év elteltével elkellett kérnem töle mivel az enyémen véletlenül keresztül ment az autóval a párom.De most karácsonyra azt fog kapni 10 éves.
2011. nov. 20. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekünk is, kerifiamnak, samsung galaxy van. Ezt a részét nem támogatom.

Ezért simán megverik, de nem én vagyok az anyja.

Elég lenne, valami kis olcsó, az is megfelel hogy elérjük.

2011. nov. 20. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

másodikos volt mikor az exemtől kapott a lányom

nagyon nem tetszett nem is engedtem h hordja

de 3.-tól egyedül jött-ment suliba így már lett létjogosultsága a dolognak

2011. nov. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!