Ezt én tényleg nem érthetem?
Sziasztok!
A történet a következő! Van egy 1 éves kislányunk, a férjem rengeteget dolgozik, reggel megy este jön! Most a napokban bejelentette, h ő 22.-én tehát kari előtt 2 nappal, menne céges kajálásra! Természetesen nem tetszett a dolog! Ilyet szól nekem, h illik ide elmenni, és ezt én nem érthetem!
A dologhoz hozzátartozik, h segítségem 0, szerettem volna én is készülni az ünnepre, ajándékvásárlás, kaja készítés stb., és most betette a kaput, h ő meg ahelyett, h nekem segítene, elmegy a céggel jópofáskodni!
Kinek mi erről a véleménye? Tényleg el kéne mennie, és én látom rosszul?
köszi szépen!
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
ó akkor nem csak én vagyok egyedül, az én párom is tűzoltó és ráadásul én meg rendőr vagyok, így az ünnepek nálunk csoda jók
Én dolgoztam olyan helyen, ahol ha nem jelentél meg egy céges elfoglaltságon - pl 22-i előszentestés vacsora - és nem vágtál hozzá megfelelő képet, akkor a következő héten már be sem kellett menned dolgozni (pedig nekem ehhez több száz km-t kellett megtenni oda-vissza, és havonta nem egy ilyen alkalom volt).
Ezt tényleg csak az értheti, aki dolgozott ilyen helyen.
De ha emiatt bevágod a durcit, ő nem megy el, januárban pedig már munkába sem kell mennie, aztán fordul a helyzet és a húsvéti sonkát a férjed főzi otthon a kislányotokkal, te meg a puccos melóhelyeden parádézol a húsvéti elővacsorán, az sem lenne semmivel sem jobb - szerintem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!