Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt én tényleg nem érthetem?

Ezt én tényleg nem érthetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet a következő! Van egy 1 éves kislányunk, a férjem rengeteget dolgozik, reggel megy este jön! Most a napokban bejelentette, h ő 22.-én tehát kari előtt 2 nappal, menne céges kajálásra! Természetesen nem tetszett a dolog! Ilyet szól nekem, h illik ide elmenni, és ezt én nem érthetem!

A dologhoz hozzátartozik, h segítségem 0, szerettem volna én is készülni az ünnepre, ajándékvásárlás, kaja készítés stb., és most betette a kaput, h ő meg ahelyett, h nekem segítene, elmegy a céggel jópofáskodni!

Kinek mi erről a véleménye? Tényleg el kéne mennie, és én látom rosszul?

köszi szépen!

2011. nov. 25. 16:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%

Fogj egy baltát, és fenyegesd meg, ha elmegy, kivágod a kedvenc fáját!!!:D

Amúgy ez szemét dolog tőle. Hívd fel a munkatársait, és járj utána, ha meg nincs vacsorája, megcsal. Karácsonykor igenis a szeretteivel kell maradnia!!!

2011. nov. 25. 16:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is úgy gondolom, hogy el kéne mennie... Tényleg illik... Tudom, párom is, én is nagy cégnél dolgoztam, ahol egész évben emlegetik a karácsonyi bulit, ki milyen köszönetet kapott a fejesektől.

Nem tehet a férjed róla, hogy nincs segítséged... Szerintem csak a legszükségesebbeket hagyd az utolsó 2 napra. A főzésen kívül mindent el tudsz intézni korábban.

Amúgy meg együtt is érzek veled, nekem is 0 segítségem van egy 2,5 éves kisfiúval, aki olyan mint egy rakéta, amíg el nem alszik ÉJFÉLKOR minden nap, meg egy hasfájós 6 hetes kisbabával! És van hogy 2-3 napra is el kell utazni a férjemnek munka ügyben. Gondolhatod hogy áll a feje tetején ilyenkor minden... De hát ez van, Én ezt vállaltam, tudtam, hogy nem lesz segítségem, a pénz meg kell, tehát dolgoznia muszáj a férjemnek.

Sok erőt és türelmet kívánok az ünnepekre!

2011. nov. 25. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

értetek dolgozik, nem gondolod, hogy ez jár neki?

céges buli lesz 22.-én és, ilyen bulikon általában jutalom osztás is van, elég szarul jönne ki ha mondjuk ő is kapna és nem tudná átvenni és megköszöni ott mindeni előtt.

a vásárlást meg nem kell az utolsó pillanatra hagyni és a kaját gondolom nem 22.én este akartad elkészíteni, mert elég fura íze lenne már 24.-re

a munkáltató ezeket a vacsorákat azért rendezi, hogy ez által megköszönje a dolgozóknak az éves munkájukat, szerinted a férjed nem örülne elismerésnek még ha nem is személyre szabott

2011. nov. 25. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

nálunk 23-án van ugyanez,meló 3ig,utána kaja,pia,5-10 éve ittdolgozóknak ajándék,beszél a nagyfőnök,kis lazitás

ne legyél már hárpia

2011. nov. 25. 16:35
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tuti, h nem csal meg, tényleg karácsonyi parti lesz! nem lesz jutalomosztás, sem munkaköszönés semmi ilyesmi, ez egy kis cég, voltam már korábban én is, csak kaja és pia van, semmi egyéb! A férjem rendszeresen hódol a hobbijának, szóval én úgy érzem, "az tényleg jár neki", de a karácsonyi parti azért már neccesebb! Persze az is tény,h egy nap nem oszt, nem szoroz, de elkéne a segítsége, és mivel keveset van itthon egy nap is sokat számít!

2011. nov. 25. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rosszul esne, de gondolj bele milyen sokat dolgozik, 1 nap pihi csak jár neki. Amúgy nekem sincs segítségem, egyedül vásárolni sem tudok menni. Az ajándékokat netről szerzem be pl.
2011. nov. 25. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de szerintem is elmehet sőt, ha azt mondaná nálunk, hogy nem megy, én megkérdezném, miért, furcsállanám. Más napokon is el lehet intézni a bevásárlást, hétvégén is, stb. Nem hiszem, hogy minden évben olyan sokat járnak el a munkatársaival együtt, akkor ez a nap had járjon már nekik.

Amúgy ha én szóltam anno a kollégáimnak, hogy nem megyek a karácsonyi bulira, minden nap csesztettek, miért nem, hisz olyan ritkán kapcsolhatunk ki együtt.

2011. nov. 25. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Te jo eg meg szerencse, hogy az en ferjem nem igy gondolkodik mert en 2 ceges Karaqcsonyi vacsorara vagyok meghivva egyik december 2-an es a masik december 14-en. Addig o vigyazz otthon a kisfiunkra aki 21 honapos. En nem erzem emiatt magam kevesebbnek vagy rossznak. Igaz, hogy az o cege nem szervez Karacsonyi vacsorat de helyette kapnak 13 havi fizetest. En is jobban orulnek annak. Ettol fuggetlenul elmegy decemberben a kolegakkal egy vacsira valahova unnepek elott. Mi ilyenbol nem szoktunk problemat csinalni. Persze egyut is megyunk ha meg tudjuk oldani a gyerek felugyeletet. De sajnos ez ritka.
2011. nov. 25. 16:56
 9/16 A kérdező kommentje:

Szóval a férjem, nem azért megy el, mert szeretne kikapcsolódni, meg feltöltődni! Ő ezt egyfajta kötelességnek érzi! nincs rosszban a kollégákkal, de annyira jóban sem! A gyerek előtt mindketten úgy gondoltunk, h a kollégákkal töltünk napi szinten 8-9-10 órát, semmi kedvünk nem volt, még munka után is velük lógni! A férjem sörözött a saját haverjaival, én meg a barátnőimmel jöttem mentem! És hódoltunk a hobbiknak! De ez csak privi vélemény!

Szóval a sztorihoz hozzátartozik, h ő sem akar elmenni, de kötelességének érzi!

2011. nov. 25. 17:00
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Jaj hát ha kötelességnek érzi és el akar (kell) mennie, akkor menjen! 22-én miért ne mehetne? Nem szenteste lesz oda. Meg gondolom nem egész nap, hanem mondjuk este 6-tól akármeddig.

Én soha nem tiltanám meg a férjemnek az ilyesmit, sőt nálunk a férjem cégénél évek óta ő csinálja a zenét is a bulikon, ergo elsőként megy oda és utolsóként jön el. Sőt szilveszterkor sem lesz itthon, mert zenél egy buliban. Egyrészt értünk teszi, hogy legyen pénzünk, másrészt nyilván szórakozik is közben egy kicsit, de neki ez JÁR! Ő is ha itthon van és akár milyen hulla fáradt mindig segít nekem.

Had menjen, ne legyél már tényleg ilyen hárpia!

Gondold át

üdv

10 hós kislány anyukája

2011. nov. 25. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!