Bevállalnád a babát?
Én 22 éves vagyok,a párom 28. Havi 250-300ezer(változó) forintból élünk most, ebből a párom keres jóval többet.
Albérlet, hitel nincs, autó van.
Nagyon szeretnénk egy kisbabát, már több, mint négy éve együtt vagyunk és több, mint egy éve együtt élünk!
Saját házra a közeljövőben biztos, hogy nincs esélyünk.
Bevállalnád így? És ha igen, könnyű szívvel?
Gondolkodás nélkül :)
Mi kevesebbre vállaltuk... Sosem bántam meg :)
A pénzel biztos hogy nincs gond.Azt meg hogy 22 évesen bevállalod e azt te tudod.
Nekünk jóval kevesebb a havink,mégis bevállaltuk a kislányunkat.Soha nem bánnám meg.
De végül is mi a problémád,hogy nem külön laktok?Mi is az én szüleimmel lakunk,semmi gond nincs ezzel.
Igen, bevállalnám.
Ha vágynék rá, és a leírt feltételek adottak lennének (nem vagytok rossz helyzetben úgy látom), akkor simán, jó szívvel bevállalnám.
ez nem kérdés!:)
mi 70ezerből ,hitellel élünk és szeretnénk babát.
Jajj,lehet félreérthető volt, külön lakunk, tehát albérletben élünk, hitel nincs, autó van. :) Bocsánat, ha
félreérthető volt.
Egyébként meg nincs problémám, csak a véleményekre vagyok kíváncsi,mert mivel még nincs gyerekem, csak hozzávetőlegesen tudom,hogy anyagiakban mit jelent ez.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Amúgy én keresek olyan 70-75 ezer forint körül, a többit a párom. Tehát ha itthon maradok a babával, akkor szerintem nem olyan sokkal lenne kevesebb a bevételünk, sőt szinte egál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!