Mi a legszebb lánynév?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 14:03
52/135 anonim válasza:
Ajsa, Réna, Rella, Réka, Erna, Rea, Lina, Niké, Rita, Réta, Hajna, Hanga, Sára, Csenge, Adnira Nekem ezek tetszenek.
53/135 anonim válasza:
Aki a Tíria nevet írta! Neked, hogy hívják a kisfiad, ha meg szabad kérdezni! Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nagyon szép a Tíria név és ezért érdekel, h a fiad, h hívják. Még sosem hallottam a Tíria nevet, de gyönyörű! Nagyon tetszik!
54/135 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Még én sem hallottam ezt a nevet,hogy Tíria,de gyönyörű szép,nekem nagyon tetszik.Szeretnénk még egy babát és ha kislány lesz,nem kizárt,hogy így fogják hívni.
55/135 anonim válasza:
Emese, Kinga, Kincső, Noémi, Rebeka, Zsuzsanna, Tímea
56/135 anonim válasza:
Nekem sok lány név tetszik!Izabella,Evelin,Tamara,Lilla,Bianka,Viktória,Lili,Kinga,Márti,Vanda stb. :-)
57/135 anonim válasza:
engem Elizának hívnak..
nem szeretem..:S
de nagyon teccik a : Hanna,Letta,Fanni,Liliána,Alexa,Hanga,Csenge,Luca,Mira,..és mmég sok minden.
szerintem is gyönyörű név a Tíria :)
58/135 anonim válasza:
a legeslegszebb név a szabina, a petra a veronika az alexandra és a dorottya és pont:D
60/135 anonim válasza:
Nekem az Emese és a Sarolta tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!