Melyik a legszebb név? Gréta, Kinga, Emese, vagy Míra?
Figyelt kérdés
Illetve milyen sorrendben tetszenek? Nem én várok babát, csak érdekelne a véleményetek. Köszönöm!2011. júl. 6. 22:32
6/25 anonim válasza:
Csak a Kinga tetszik. A Mira olyan rövid és amikor kimondom mogorvának érzem a nevet.:D Az Emese sose tetszett, mivel volt egy ovitársam, akit így csúfoltak: Emese, Emese, nem áll jól a szeme se!:D És valahogy megmaradt bennem, hogy ez nem szép. A Gréta is mogorva nekem, meg van egy ismerősöm, akit nem kedvelek.
8/25 anonim válasza:
az elso 5 valasz alapjan ugyan annyira tetszik a Gréta, Kinga és Mira név...
a sorszámokat összeadtam (hogy hanyadik a sorban) és ez alapjan a Gréta, Kinga és Mira is 12 pontot kapott míg Emese 14et :)
A Kinga 4 szer lett 2. helyezett :) talán ez felel meg az elso 5 válaszoló izlésenek a legjobban :D
bocsi csak unatkozom és volt kedvem statisztikát csinálni :D
9/25 anonim válasza:
Nekem mind tetszik, nehéz sorrendbe tenni
1. Emese és Gréta
2. Kinga
3. Míra
10/25 anonim válasza:
1. Kinga, a többi nálam mínuszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!