Szerintetek ezek a lánynevek közül melyik a legszebb: Dorina, Gréta, Lilien, Petra, Zsófia?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Szatmári. Ha tudtok még szépen csengő lányneveket írnátok? Még 2 hónapom van, és nem tudunk választani:(2011. jún. 10. 11:46
1/29 anonim válasza:
Zsófia :) Nekem ezek közül ez tetszik a legjobban!
2/29 anonim válasza:
Nekünk, ha lány lesz akkor Liliána lesz a neve :)
3/29 anonim válasza:
Én nem szeretem a Zsófi nevet, de a többi tetszik. Dorina, Gréta a legjobban ezek közül.
5/29 anonim válasza:
Én Petra vagyok, nekem az is nagyon tetszik, meg a Zsófia is nagyon, de a Zsófi jobban(ilyen is van, önállósult):))
6/29 anonim válasza:
elcsépelt nevek.egyik se tetszik mert van ismerősöm akiknek ezek a neveik vannak...
7/29 anonim válasza:
Dorina és Gréta! Nekem a lányomat Noéminek hívják.
8/29 anonim válasza:
Ezek közül a Lilien a legszebb, szerintem.
9/29 anonim válasza:
Szatmári Gréta nyelvtörős, de amúgy a Gréta jó. Nekem a Zsófia is tetszik, de a vezetéknévvel nem jó (akadozós). A Dorina nekem nem jön be, de meg kell mondjam a vezetéknévvel nagyon jó.
10/29 anonim válasza:
én a Lilienre szavaznék, de a vezetéknevetekhez a Zsófi szerintem jobb, és az is nagyon szép. Bár nem, a Lilien jobb hozzá. Nem, a Zsófi... najó, én nem leszek segítség neked. :D
És a Petra is nagyon szép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!