Dóra, Dorina vagy Dorka? Nektek melyik tetszik jobban? 38 hetes kismama vagyok.
A Dorka egyáltalán nem tetszik. (Ez amúgy nem becézve van hanem így lehet anyakönyvezni?)
A Dorina nagyon nagyon tetszik,de sokkal jobban áll egy lánynak gyermekként, mint felnőttként.
A Dóra jó gyerkőcnek is meg felnőttnek is. Én csak azért nem adnám mert az össsszes Dóra ismerősöm nagyon kövér, és egészen egyszerűen képtelen vagyok ettől elvonatkoztatni.
Dóra!
Szép név, és tényleg jó felnőttnek és gyerkőcnek is! Szerintem szép név! :)
Én Dóra vagyok.
És hülyét kapnék,hogyha Dorina vagy Dorka lenne a nevem. Azok lehetnek becézések... de most gondolj bele: a lányod egy menő irodánál dolgozik " Dorka jöjjön ide". Furcsán hangzana. Szóval szerintem Dóra.
Dorka vagy Dora:)
az en masodik nevem Dora a lanyome Dorka :)Nekem szemely szerint a Dorka tetszik jobban, bar a Dorval sincs emmi bajom.Nekem a Dorna nem tetszik, mert minden Dorina ismerosom buta nagykepu cicababa.
nekem nem tetszik ha aDorat nagyon becezgetik a Dorikatol egyenesen rosszul vagyok.
Dorci Dorka becezesei tetszenek ezert is lett a lanyom Dorka.
Ezek közül talán a Dóra.
A Dorina valamiért nem jön be, a Dorka pedig kiskorában aranyos, de ha felnő, akkor már inkább idétlen. :S Bocsi.
(Esetleg Dorottya? Azt is lehet Dorkának becézni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!