Szerintetek ezek a lánynevek közül melyik a legszebb: Dorina, Gréta, Lilien, Petra, Zsófia?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Szatmári. Ha tudtok még szépen csengő lányneveket írnátok? Még 2 hónapom van, és nem tudunk választani:(2011. jún. 10. 11:46
12/29 anonim válasza:
Ezek közül a Gréta tetszik.
Szatmári Gréta. Szerintem jól hangzik, nem nyelvtörős.
13/29 anonim válasza:
Dorina, Lilien nem tetszik egyáltalán.
Gréta, Petra, Zsófia szép.
Talán Szatmári Zsófia hangzik a legjobban nekem.
15/29 anonim válasza:
Huh egy név rokon a kisebbik lányom Szatmári Gréta.Férjem öcsééknél a kislány Szatmári Petra.
16/29 anonim válasza:
A lányom Zsófia(másik neve Lilla),unokatesója Petra. Egyébként a Dorina az tök jól passzol a vezetéknevetekhez.. 4Szatmári Zsófia nekem fura,de a Szófia lehet jobb lenne..
17/29 anonim válasza:
Gréta illik legjobban a családnévhez.Egyépként Dorina a legszebb.:))
18/29 anonim válasza:
Szatmári Petra
Szatmári Zsófia
Amúgy mindegyik tetszik a Gréta kivételével. Legjobban ez a kettő.
19/29 anonim válasza:
Igy tetszenek sorban:
Petra /Petronella (egyik kedvenc nevem :) hugomat is igy hivjak)
Greta (nagyon-nagyon szep)
Lilinen (Lilienkent nagyon szep, de Lilikent annyira nem)
Dorina (nem rossz, de a Dorka, Dorka, Dorottya sokkal jobban tetszik)
Zsofia bocsi de ettol a nevtol a hideg raz :S egy negativ szemely miatt, viszont a Szofia nagyon nagyon tetszik :)
20/29 anonim válasza:
Dorina, Gréta, de inkább Dorina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!