Mi a legszebb lánynév?
Anna és egyéb becézési formái: Panka, Ancsi, stb.., Sára, Amina,Virág, Enikő, Noémi
Ha lányunk lesz akkor a Sárának vagy Annának fogjuk elnevezni:)
Ha viszont fiú, akkor Máté...szerintem szép név:D
Én szintén egy Boglárka vagyok.:) Csak én 26 éves. nekem az ált.iskolában is meg a gimiben is 2 Boglárka volt rajtam kívül az osztályban...Ezek a 80as évek :))
Nem szeretem én se :) most meg még a tetejében tucatnév is lett...Szerintem kiskorban aranyos, de felnőttnek nagyon fura. Mondjuk amúgy sem adnék -ka végződésű nevet.
Szerintem is nagyon szép a Noémi, Nóra, Dóra meg a Csenge is de ezek is nagyon gyakoriak.
Nekem a Helka, Lelle és Miléna nevek tetszenek, nagy pechemre egyik sem megy a férjem nevéhez és neki se tetszenek.
Hát mondjuk nekem nem az ahogy a lányom hívják,de apa vezetéknevéhez az enyém nem passzolt még úgysem,hogy második névnek adjuk,így mivel apu hamarabb tudta meg,hogy jön a baba és azt is,hogy kislány lesz ezért az Abigél nevet választottuk,ami azt jelenti, az apa öröme:)
Nekem egyébként az Odett a kedvenc nevem:)
De a legeslegszebb a világon az a japán Yuuki azt jelenti Hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!