Mi a legszebb lánynév?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 14:03
11/135 anonim válasza:
Nekem 2 kisfiam van,ha kislány lett volna akkor Izabella
12/135 anonim válasza:
Nekem ha kislányom lesz (most még nem tudjuk, mert nem mutatja), akkor Boglárkának fogják hívni. De szerintem mindenkinek más tetszik.
15/135 anonim válasza:
7 és fél hetes kismama vagyok:)
Ha kislányunk lesz,akkor 3 lánynév jöhet számításba, ezek közül választunk egyet; Nóra, Zsófia, Lili
16/135 anonim válasza:
Számomra a Mira (kislányom), Zita, Benigna a favorit; de szépnek találom az Angelika, Zsuzsanna, Cecília, Emília, Olívia, Bianka, Krisztina, Anna, Hanna neveket is.
Rengeteg gyönyörű (lány)név van, nagyon nehéz választani! :)
17/135 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek: Anna,Zoé(1 éves kislányom nevei)és a Laura,Kata (ez meg a pocaklakom neve).De zeken kívül még tetszik a Dórina, Rebeka.
18/135 anonim válasza:
Nekem tetszik a Hanna, és a kedvenc ahogy a lányomat hivják LÍDIA.
20/135 anonim válasza:
Emma Boglárka (a kislányom), Írisz, Jázmin, Katalin, Liliána, Léna, ....
Rengeteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!