Hogyan hesegessem el a kistesó gondolatát?
Gondolj arra, hogy ott lenne gy síró újszülött és egy dacos 2 éves.
Nekem ennyi bőven elég volt az első után pár évig és második után is, hogy ne legyen harmadik
Egyik-másik gondolatommal nem feltétlen értek egyet én sem, de próbálom elhessegetni a gondolataidat, mert ezt kérted. :)
Íme:
nagy hassal nehéz lesz ellátni az örökmozgó gyerkőcödet,
újabb napirend kell majd, két gyerekkel nehezebb lesz összeegyeztetni,
mi lesz ha a másik hasfájós lesz és extra sírós, és mellette alig jut majd időd a nagyra, aki emiatt fog ordítani,
gáz ha nem jut majd pénz kenyérre,
két gyerekkel elmenni vásárolni őrület - az egyik üvölt, a másik veri magát a földhöz,
mikor a kicsi szopik, a nagy éppen a szekrényre mászik - vagy megvárod, hogy a nagy leessen vagy arrébb dobod a szopizó babát, aki elkezd ordítani,
stb.
:)
Na figyu. Mérlegeljetek a pároddal. Együtt döntsetek. Okosan, ügyesen, átgondolva. Ha egy pici esélyt is láttok arra, hogy menni fog, akkor menni fog.
Ja, bocs el kell terelnem a gondolatokat...hát akkor nincs más, minthogy azt mondjam: ne vállalj még babát, mert teli vagy kétségekkel! S anyagilag sem álltok jól!
első vagyok
Nálunk 9 év lett a különbség, sokkal türelmesebbnek érzem magam kicsihez, hogy már a nagy nagyobb, mint amikor 2-3 éves volt
nekem kis korkülönbség nem jön be, otthon lenni 5-6 évig..szóval mindeki mag tudja, érzi
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz!
Az a baj, hogy ezt már mind átrágtam, persze csak képzeletben, hisz első baba lévén fogalmam sincsen, milyen a dackorszak vagy a szekrényre mászás. Szerencsére még egyikben sem vagyunk benne. Mi sem nélkülözünk, de a párom most lett munkanélküli, albérletben élünk, én elkezdtem az egyetemet. Tehát semmi nem klappol most egy kicsihez, azért nem is csináljuk "élesben". De ezek mellett mégis olyan de olyan jó lenne..
Ezzel nem vagy egyedül.)
Mi a harmadikkal vagyunk így, de a másik kettő kivisz az idegből minden nap... Imádkozunk 3 gyermekmentes, pihenős napért!! .))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!