Normális hogy szinte undorodom a hústól? Főleg a csirkétől? Pedig eddig szerettem és kb 4 napja nem bírom még a gondolatát sem.8 hetes vagyok. Pedig kéne húst fogyasztani, nem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 16:48
1/5 anonim válasza:
Ez előfordul.A terhesek nagy része főleg a kávétól,a hústól és a teától undorodik.Nem biztos,hogy egész terhesség alatt így érzel majd.Próbáld meg a húsokban található fehérjét más ételekből pótolni,mint például a szója,tojás,tej,sajt stb.
2/5 anonim válasza:
szia, én csak pogácsát ettem ebben az időben, a csirkének én is szagát éreztem, még ha a legfrissebb húst vettem akkor is, nem tudsz mit csinálni.
ha egy-két hétig nem eszel húst és szedsz vitamint nem lesz semmi bajod, a többi fehérje is teljesen jó, és ne erőltesd a húsevést, van oka a miért nemkívánja a szervezeted!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem nem lesz baj. Tejtermékekből a joghurt ami lemegy... :)
2009. márc. 1. 18:13
4/5 anonim válasza:
Én az első 16 hétben semmiféle húst-húskészítményt nem bírtam megenni.Azután amikor először ettem kiütéseim lettek,a babámnak semmi baja nem lett.Azt ettem,amit megkívántam(akkor ez főleg a krumpli,paradicsom és a káposzta volt)+tejtermékek,gyümölcs.
5/5 anonim válasza:
nem lesz baj. én a disznóhússal voltam így, de a többi húst sem ettem meg. el fog múlni. a vége felé nekem megint előjött, de szerencsére elmúlt. most hihetetlen, de fogsz még csirkehusit enni, erre fogadni mernék :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!