Hogyan tudnám elterelni a baba iránti vágy gondolatát?
Olyan sokszor eszemben van, főleg mióta "elindítottuk" a babaprojektet. Nem is sokszor, szinte mindig! Hú de nehéz. Ha könyvet olvasok, rejtvényt fejtek, kertészkedek......ha kis időre meg is feledkezem a dologról, valami úgyis eszembe juttatja.
Vannak jó ötleteitek?
Hát én is ugyan így érzek, pedig mi még nem kezdtünk bele sajnos. :( Próbálom szervezni az esküvőmet, de mindig a bababoltok honlapján kötök ki, meg itt. Még ez sem köti le a figyelmemet.
Nagyon sok sikert kívánok neked a babához! :)
Szia!
Jo a höméröd? Ciklusod rendben van? Nagyon alacsony az alaphöd, és nagyok a kiugràsok is, nem tudom, de szerintem ez nem normàlis! Nem, nem akarlak riogatni, lehet csak a hömérö rossz!:) Nekm se magas az alaphö 36.2, nekem is azt irtàk hogy ez alacsony! Most honapban meg kiderült hogy nem is mért pontosan! Meg az ovum is kitolodott a 26. napra, az ovuteszt szerint! Elkezdtem inni a cickafarkteàt/ovuelött/ s a palàstfüteàt/ovu utàn/ Most màr beàll a höm, ha minden igaz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!