Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan hesegessem el a rossz...

Hogyan hesegessem el a rossz gondolatokat?

Figyelt kérdés
5 hetes tehes vagyok,felek elmenni az orvoshoz!volt 2 vetelesem es mind a kettot az ultrahangon mondtak meg,a jovoheten aktualis lenne elmennem,de nagyon felek!Kulonosebb tuneteim nincsennek,csak annyi hogy faj a hasam,ma ennyhe szedules volt rajtam meg emelyges de azota se semmi.Ti mit tennetek a helyembe,hogy ne feljek ennyire?
2009. máj. 6. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen megértelek,hogy félsz.Én is félnék,erre szerintem nincs teljes megnyugtatás.Szedsz terhesvitamint?Nyugtasd magad azzal,hogy most semmi nem fog történni,igenis egészséges kisbaba fejlődik a pocakodban!Ezt tarts szem előtt!Ha nincs egyéb betegséged,akkor nincs mitől félned!Sok sikert!És ne félj,annál rosszabb!

2009. máj. 6. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is volt két vetélésem, és bennem is voltak ilyen félelmek.Minden uh előtt tiszta iztalom voltam hogy ugyan mit mutat a monitor.Nekem is mindkét vetélés az uhán derült ki.Akkor számomra megszűnt a világ.De most hogy harmadjára is babás vagyok, mégis bátran mentem az uhra, eleinte két hetente, most már csak havonta.Nyugi, nem tudsz mit tenni, de el kell menni, és BÍZNI, meg bízni és reménykedni.De én éreztem hogy nem lesz baj.
2009. máj. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!