Mit adjak 6 hós fiamra keresztelőre?
Figyelt kérdés
Teljesen fehéret nem akarok. Sapi kell? Csak kell hüvös van a templomban. Azt mikor kell levenni? Az is fehér legyen? SOS!2009. ápr. 29. 22:35
1/6 anonim válasza:
Az én kislányomon csupa fehér ruci volt, fehér ciőcske, sapi is, pedig nyár volt. Szerintem a teljesen fehér a legszebb egy keresztelőre. Elvégre áldozáskor és bérmálkozáskor is fehérben voltunk.
A fiuknak talán kék vagy fekete nadrág lehet még.
A pap majd mondani fogja, hogy mit kell csinálni. Nekünk kellett vinnünk egy fehér kisinget is, amit megszentelt.
2/6 anonim válasza:
Az én 6 hós kisfiamnak is most lesz a keresztelője és tiszta hófehérben lesz! Ez a keresztelő jelképe (legalábbis erre felénk). Nálunk a pap adja a kisinget ami meg lesz szentelve. Sapi szerintem mindenképp kell. Hogy mikor kell levenni azt tudni fogod és a pap is mondja!
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos volt, mikor keresztelve lett. Hófehér body volt rajta, s egy sötétkék, majdnem fekete kordbársony nadrág. A sapkát mi levettük bent még az elején, ott nincs huzat, nem fog megfázni. Szerintem nem kötelező a hófehér, sőt, még az atya (katolikus) is megdicsért minket, milyen elegáns. :-)
4/6 anonim válasza:
A mi kislányunk keresztelőjére egy fehér ruhát vettünk, ami most még kicsit nagy volt rá, de nyárra pont jó lesz. Fiúnak szerintem nem feltétlen muszáj fehérben lenni, lehet rajta sötét nadrág. De meg is kérdezheted a paptól, hogy ő mit javasol. Ja és nekünk nem volt fehér sapka, levettük az elején, úgyhogy senki nem is látta. :)
És hogy mikor kell levenni, azt mondja majd a pap. Üdv
5/6 anonim válasza:
Én 2 hete voltam kerin,nagyon meleg volt kint,bent annál hidegebb.A baba kisfiú volt, és pezsgőszínű ruhája volt.Meleg cipőcske,polár takaróba volt bebugyolálva, és sapi is volt rajta.Rétegesen öltöztesd fel és melegen,mert a templom nagyon hideg belül.Jó,hogy kb 20 perc az egész de akkor is meghülhet szegény
6/6 anonim válasza:
Azt elfeletette írni,hogy ő még csak 2 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!