Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korig adhatok a...

Hány éves korig adhatok a fiamra harisnyanadrágot, ha mindig leveszi a zoknit?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A harisnya -szerintem- nem korrhoz kötött. Nem igazán értem a kérdést! Addig adsz rá ameddig akarod.
2011. okt. 7. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem tanul zokniban maradni, addig add rá...
2011. okt. 7. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem korhoz kötött? Te adnál iskolás fiúra is? Ő most 5 éves múlt.
2011. okt. 7. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Iskolás korban talán már nem adok rá. Most középsős, simán mehet rá, mert még kicsi és az oviban, ha kint vannak, megfázik könnyen.
2011. okt. 7. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Kérdeztetd már tőle, hogy miért veszi le a zoknit? Lehet, hogy kényelmetlen neki? Ennyi idős korban, azért már biztos megértené, hogy kell a zokni, mert megfázik.

Az én lányom 3,5 éves, és nem szereti a zoknit, de tudja, hogy kell mert megfázik. Itthon a szőnyegen szinte azonnal veszi le.

2011. okt. 7. 11:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy nem fázik, pedig jéghideg a lába.
2011. okt. 7. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Én megpróbálnék vele együtt elmenni zoknit vásárolni. Megmondod neki, hogy ő válasszon olyat, amit hajlandó a lábán elviselni. Nem lehet, hogy a műszálasat nem bírja? Pamutot vegyetek és ő nézze ki. (Legyen autós, vagy ami neki tetszik...) 5 évesnek már az eszére kell hatni, de azért kicsit lehet cselezni is...

második

2011. okt. 7. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam tavaly volt elsős és az osztálya járt úszótanfolyamra én minden alkalommal mentem velük mint kisérő és meglepődve tapasztaltam hogy 10 fiúból 8 hord harisnyát,ami persze tök macerás volt mert alig tudták segítség nélkül fölhúzni.Én nem adtam már rá pont ezért,mert nincs idő a tesi óra után kinlódni vele.
2011. okt. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!