Harisnyanadrágot adtok már 1 éves babáitokra? Akkor is, ha már megy és babakocsi nélkül mentek sétálni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 12:40
1/10 anonim válasza:
Én tegnap adtam 10 hós kislányomra, mert iszonyú erős szél fújt és hideg is volt.
2/10 anonim válasza:
persze mindenképpen !
jobb mint a vastag zokni főleg béleletlen nadrág alá
3/10 anonim válasza:
én is adok rá,sot még bent a házban is,mert mindenhol járolap van és nincs talajfutésunk.
4/10 anonim válasza:
Én még nem adtam rá, ragyogó napsütés volt tegnap is és ma is, 16 fok van nálunk (Vecsés). Mit adok rá majd, ha hideg lesz? Mackónadrág volt rajta, amikor elmentünk sétálni.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is igaza van az előttem szólónak.Nincs még olyan hideg,hogy harisnya kelljen,s tényleg akkor télen mit adsz rá?!Akkor is megfázhat ha túlöltöztetik,mert megizzad.
6/10 anonim válasza:
NEM!! dehogy adok +15 fokban harisnyát a gyerekre!!! Én se vennék fel még akkor se ha ülnék, nemhogy séta közben! És mia fenét adok majd rá, ha -5 fok lesz?!
7/10 A kérdező kommentje:
szerintem ha valaki most harisnyát ad a gyermekére, télen pluszban még egy overállt, gondolom...
2010. szept. 29. 14:48
8/10 anonim válasza:
13 hónaposom még nem jár, babakocsis sétánál alul pamutharisnya és farmer ebben a vacak időben. Plusz puhatalpú cipellő, és hideg volt a lába, mikor hazajöttünk. Tegnap még takaróval is letakartam a lábait, meg a keze is hideg volt, pedig rétegesen öltöztetem, kabát, sapka, minden van rajta mindig.
Télen igazad van, melegebb nadrágot adunk rá vagy overallt, én rajtam ma is combzokni volt a nadrág alatt, nehogy sajnáljam már a gyerektől a harisnyát, ha egyszer úgy jobb az idő. A szél befúj alá, akár ül, akár áll. Ratyi egy idő van...
9/10 anonim válasza:
és az az egy anorák áthidal 20 fok különbséget...? Más ha ül vagy fekszik a babakocsiban...de ti tudjátok, majd jól megfázik télen. Hova a fenébe öltöztök ősszel, napsütésben....
10/10 anonim válasza:
Tegnap egy csomó babakocsis gyerkőcöt láttam, mindegyiken volt harisnya a nadrág alatt. A babaklubban is minden gyereken volt harisnya. Az a gondatlan, aki nem öltözteti fel rendesen a gyerekét! A gyerekre eggyel több réteg kell, mint ránk, míg kicsi. És kész. Télen még melegebben öltöztetjük, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!