Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keresztelöre sipolo disney...

Keresztelöre sipolo disney figurák. Normális ez?

Figyelt kérdés
a saját esetemet irtam le hogy én ilyeneket kaptam anno nem pedig arany nyakláncot mint amit szoktak adni másoknak... és néha eléggé kikészülök emiatt hogy mennyire "kib*szott velem az élet"...
2011. szept. 11. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy kaptál valamit! különben egy pici csecsemőnek teljesen fölösleges az aranynyaklánc... Azért meg, hogy egy dobozban porosodjon, hogy elmondhasd később, hogy ezt kaptad... Ugyan minek?

Az én 4 gyerekem egyike se kapott aranyat (a lányainknak mi vettük a fülbevalót, még születésük előtt), inkább hasznos dolgokat, amit akkor, annyi idősen is tudtak használni. A nagylányom 16 éves, nem hinném, hogy emiatt lelki problémái lennének :)

2011. szept. 11. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én össz vissz egy arany szivecskét kaptam.26L.,
2011. szept. 11. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez az aranynyakláncosdi valóban divat volt régen falun.

Megkapta a kisbaba,és aztán berakták a szekrénybe 18. születésnapjáig, vagy anyuka hordta.Ez a szereretmérő?? Az arany??? Nem a foglakozás,a találkozás,egy séta a keresztapuval??? Különben és sem kaptam.Vettem magamnak.

2011. szept. 11. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
nem arrol van szo, csak annyi hogy ez olyan mintha velem nem törödnének vagy hasonlo... és ez valamilyen szinten igaz is mert pár éve gyerekelhelyezési per volt hogy apámnál élhessek ugyhogy szeretet 0 kb...
2011. szept. 11. 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és a család nem törödik velem (anyai ág)
2011. szept. 11. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
A kerezstelő úgy, ahogy van felesleges..
2011. szept. 11. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
és egy arany nyaklánccal jobban szeretnének?
2011. szept. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!