Mit vegyünk keresztelőre?
Mivel még ilyen kicsi sok minden szóba jöhet. De én első körben megkérdezném a szülőket.
De jó ajándék lenne pl. etetőszék.Hasznos dolog.Járóka az is jól jöhet hamarosan.
Hát én eddig úgy tudtam, hogy aranyat szoktak venni a babának. Az én kislányom a keresztszülőktől aranyláncot kapott, az egyik nagyszülőtől szintén láncot medállal a másik nagyszülőtől pénzt.
Mi a jövő héten megyünk keresztszülőnek 6 hónapos kislánynak és mi is aranyláncot veszünk. Az maradandó, értékálló és egész életében előveheti, hogy ez az első ajándékom a keresztszüleimtől amit a keresztelőmre kaptam.
mi nem kértünk aranyat.
kapott etetőszéket, járókát, utazóágyat, és kapott gépkocsi betétkönyvet.
Köszi a válaszokat!Az arannyal az a helyzet hogy az én fiam is azt kapott anno,és én nem tartom jó ötletnek egy kisgyereket " bearanyozni",ha nagyobb lesz és szeretne akkor nincs akadálya.Ha kislány lenne akkor nem kérdés az arany,fülbevalót vennék.Az etetőszék meg az utazóággyal is gond van,mert ő 2.gyerek már,és ezek a dolgok már megvannak.
DE mit szóltok az ágytakaróhoz vagy ágyneműhuzathoz nagyobb méretben,belehímezve a nevét,szerintetek?Vagy mit lehetne még?
2.vagyok.
Nyilván senki sem azért vesz aranyat, hogy ráadják egy 6 hónapos csecsemőre. :) Ezt senki sem gondolhatja komolyan. Mi nem kérdezzük meg, hogy mit szeretnének (tőlünk sem kérdezte meg senki), mert mi maradandót szeretnénk ajándékozni, olyat amit 50év múlva is meg tud mutatni és 50 év múlva is értékes lesz sőt még az unokái is látni fogják. :)
Majd kap takarót, meg etetőszéket meg nem tudom micsodákat a nagyszülőktől vagy azt vegyék meg a szülők vagy majd kap névnapjára vagy szülinapjára vagy bármire de nem pont a keresztelőre. Aranyat nem fog többet kapni a ballagásáig. Szerintem semmi értelme egy olyan ajándéknak ami ahogy kihoztad a boltból már értéktelen és 5 év múlva már sehol sem lesz. De ez csak az én véleményem...jó, mondjuk az igaz, hogy egy valamirevaló aranylánc 25000Ft de legalább örökre megmarad (az értékével együtt).
Utolsó vagyok.
Egyébként aranyos ötlet a hímzett ágynemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!