Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves fiamra mit adjak a...

1 éves fiamra mit adjak a keresztelőre?

Figyelt kérdés
novemberben lesz
2011. márc. 13. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
A kisfiamra 11 hónapos volt tavaj húsvétkor,egy szürke nadrág hozáillö poló pulover és egy ugyszintén hozzáillö mellény.Ez egy szett volt,meg persze kabát.Nekem nem jön be a fekete nadrág fehér ing.És igy is nagyon csinos volt.Igaz akkor már hideg lesz de szerintem a templomba úgy sem kell levetköztetni.Ottholra meg olyant adsz rá ami neked tetszik.Ja és utánna is tudta hordani a kisfiam a ruhát ez sem egy utolsó szempont.
2011. márc. 13. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem szeptember végén volt, elég hűvös időben. Én vettem egy kis öltönyt: nadrág, mellény, csokornyakkendő, örököltünk hozzá egy szép fehér kis inget, és vettem egy szép sötétkék (az öltöny is az volt) polár elegánsabb kabátot, harisnyát adtam a gyerekre a nadrág alá és nem vettem le a kabátot a szertartás alatt, csak kigomboltam. Én a helyedben nézelődnék, mert már láttam zakóval is öltönyt, igaz nem tudom mennyibe kerülhet az. Vagy lehetne úgy is , hogy csak öltönynadrágot veszel és egy szép kötött kardigánt adsz rá egy inggel és egy nyakkendővel. Nekem pont a születésnapján volt, szép szertartás volt.
2011. márc. 13. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mindegy, ami neked tetszik. (Nekem pl. nem jönnek be a mini öltönyösök nyakkendővel..)

A fiam egy keki nadrágban volt, fehér inggalléros bodyban, és egy fehér kötött pulcsiban. Ezek voltak itthon, nem csináltam belőle különösebb ügyet, mert nem ez a lényeg. Szerintem azért fehér legyen rajta, keresztelőre illik. De ha nem lesz, akkor is megkeresztelik:)

2011. márc. 13. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!!

még próbálok elöbbre időpontot kérni, mert én szeretném ha júniusban lenne és akkor azért jobb idő van:D:D:D

2011. márc. 13. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaz én fiam 4 hós volt,de ha nem húzodozol a tirutól megéri járni!Én turiban vettem meg neki a keresztelős rucit-fehér kantáros kisnadrág-fehér kising-fehér zakó és kis csokornyakkendő.Ezt mindet 700 ft-ért és egyszer használták előttem is,ugye kersztelőre.Néha ki lehet fogni,megéri figyelni!
2011. márc. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!