Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elestem a babámmal. Honnan...

Elestem a babámmal. Honnan tudom, hogy biztosan minden rendben?

Figyelt kérdés

Megcsúsztam a lépcsőn a karomban volt. Fél éves. Tiszta ideg vagyok. Az esést felfogtam a könyökömmel és a térdemmel. De a fejét nem bírtam teljesen megtartani és koppant a lépcsőn. Tágra nyílt szemekkel nézett, nem sírt. Felálltunk én sírni /meg kiabálni segítségért/ kezdtem, aztán ő is. Nem üvöltött, csak sirdogált fél percig, mint aki megijedt. Utána minden visszaállt normálba, vigyorgott, evett, most alszik. Se dudor, se piros folt, semmit nem látok már fél órája a fejét tapogatom.

Az is lehet, hogy csak miután elestem engedtem el és egyszerűen utána koppant a buksija, ahogy leraktam.

Honnan veszem észre ha baj van? Felkeltsem? Kérlek segítsetek?

2009. ápr. 27. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is elvinném megnézetni.

Emlékszel pár hónapja meghalt a Liam Neeson felesége. Síelésnél elesett, látszatra semmi baja nem volt, estére már kómába került és kórházban halt meg. Van olyan, hogy egy ütéstől keletkezik bevérzés vagy valami daganat, aminek kívülről nem is biztosan veszed észre a jeleit. Nem ijesztgetni akarlak, de ez így volt. Utána pár héttel egy kislányt fejberúgtak labdával véletlenül. A szülei elvitték kórházba, mert hallották a hírekben, hogy ez a színésznő így halt meg. Azonnal műtötték a kislányt, már semmi baja, de ha nem viszik be, akkor ő is meghalt volna.

Ne haragudj, hogy vészmadárkodok, valószínű semmi baja a picidnek, de engem egy doki véleménye jobban megnyugtatna, mint pár fórumozó anyuka/feleség/nő válasza.

2009. ápr. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!