Elestem a babámmal. Honnan tudom, hogy biztosan minden rendben?
Megcsúsztam a lépcsőn a karomban volt. Fél éves. Tiszta ideg vagyok. Az esést felfogtam a könyökömmel és a térdemmel. De a fejét nem bírtam teljesen megtartani és koppant a lépcsőn. Tágra nyílt szemekkel nézett, nem sírt. Felálltunk én sírni /meg kiabálni segítségért/ kezdtem, aztán ő is. Nem üvöltött, csak sirdogált fél percig, mint aki megijedt. Utána minden visszaállt normálba, vigyorgott, evett, most alszik. Se dudor, se piros folt, semmit nem látok már fél órája a fejét tapogatom.
Az is lehet, hogy csak miután elestem engedtem el és egyszerűen utána koppant a buksija, ahogy leraktam.
Honnan veszem észre ha baj van? Felkeltsem? Kérlek segítsetek?
Szia!
Szerintem ha nagyon nyugtalan vagy, vidd el őt dokihoz.
Nem akarlak ijesztgetni , csak nehogy bevérzése legyen vagy ilyesmi.Nekem első babám lesz , de ha ilyen történne, tuti vinném.
Az jó jel, hogy sírt. Ha nincs semmi féle duzzanat, púp stb. akkor erős ütés nem is érhette a buksiját. Szintén jó jel, ha eszik, iszik jókedvű. Minden gyerek lesik valahonnan legalább egyszer minden komolyabb következmény nélkül.
Az én kisfiam 15 hónapos, megszámolni nem tudom már hányszor verte be a fejét! Ritkán esik nagyot, de akkor tuti a vejét üti, nagyon eleven gyerek.
Hidd el a gyerekek feje nagyon sokat bír, és azok alapján ahogy leírtad nem történt nagy baj.
A múltkor az én fiam a szekrénybe verte be a fejét, azonnal nőtt egy hatalmas dudor a homlokán, ami egyből kékült is be. Nem vagyok egy túl aggódós anyuka, de akkor bevittük az ügyeletre, a Heim Pálba meg röntgenezték, de semmi baja nem lett. Másnap már alig látszott valami!
Nem lesz semmi baja, nyugi!
2 gyerek anyukája
Köszönöm a válaszokat? Már kezdek megnyugodni, békésen alszik, semmi púp nincs a fején, be sem pirosodott. Azért holnap lehet, hogy elviszem.
És kedves válaszoló nem magas sarkúban voltam, hanem a két lábamat összesen 6szor műtötték. A tiéd bizonyára stabilabb, nekem sajnos csak ilyen jutott.
szia!
szerintem vidd el a heim pálba-ha pesti vagy,nézzék inkább meg..nekem is esett párszor már a fiam de lépcsőre még nem,max a szőnyegre,vagy padlóra..
ha nyugodtabb vagy vidd el :)
Szia!Én húsvét utáni napon estem el a babával-szintén a kezemben volt.Én elakadtam és mire padlót fogtam volna,akkor esett ki a kezemből 20-30cmről.A szekrény sarka karcolta meg a fejét,és ahogy ,megfogtam a bordáinál-sírt.Nem gondolkodtam,(csak azon hogy ki tudna elvinni)egyből mentünk a sebészetre.Röntgent,és szerencsére semmi baja.Most mondta a gyerekorvos(tanácsadás volt tegnap)hogy azért jobb megnézetni,mert lehet bevérzés...
Nem ijesztgetni akarlak-de sose bocsájtanám meg magamnak,ha későbbiekben amiatt lenne valami gond,hogy most nem vittem be.Mellesleg ő is egyből felsírt,pár perc után megnyugodott,egy 10 perc múlva szopizott...és nevetgélt is.Holnap lesz 6hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!