Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik gyereket vállalnak, azok...

Akik gyereket vállalnak, azok miért teszik?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és úgy érzem, hogy nem kell gyerek, anélkül is teljes életet tudok élni.
2011. szept. 21. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Arról nem te döntesz,hogy megszületsz-e.

De,hogy te akarsz e tovább szaporodni,azt eldöntheted.

Sok embernek sajnos sokkal jobb lett volna,ha meg sem születik,olyan szörnyű,hánytatott életet kell élniük.

2014. okt. 10. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs más kiút az ember lehet öngyilkos,ami nagyon nehéz.

De a teher,hogy egy gyereket hagy maga mögött,vagy ha már nem gyerek,és felnőtt lesz,mi lesz vele,stb.

Én nem bírnék ebben a stresszben élni.

Nekem is van bőven elég bajom,nem tennék tönkre még egy életet is.

2014. okt. 10. 19:56
 13/14 anonim válasza:

erről is hasonlóan vélekedek. engem sem érdekel túlzottan, h más elvárja tőlem, h legyenek gyerekeim, mert pl. a szüleim majd unokázni akarnak.

sosem voltam oda a gyerekekért, sőt inkább idegesítettek, ez van. meg nem is úgy képzelem ez az életem, h dolgozom 10 órát, hajtok, mint az állat, otthon meg vár a feleség, gyerekek.

sosem akartam ilyen tucatéletet. ebbe a világba gyereket vállalni meg egyébként önző dolog, főleg ebbe az országban.

2014. okt. 11. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:

És szeretnék jól kinézni 40 évesen is.

Nem vmi lelakott egyén lenni,aki szülői értekezletre jár.

2014. okt. 11. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!