Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy csak "babona", de...

Tudom, hogy csak "babona", de ki az aki tényleg csinálta?

Figyelt kérdés

Szeretném,ha kisfiam csak egy pár nappal hamarabb születne,mint ahogy ki vagyok írva. Már a dokim is azzal jött,hogy meg kell beszélni a babával!:)

Nyilván tudom,hogy hülyeség, de van,aki csinálta? Bevált,nem vált be?

2011. szept. 12. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mármint mi vált be?
2011. szept. 12. 11:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát hogy beszélsz hozzá és megkéred,hogy hamarabb jöjjön egy kicsit!:)
2011. szept. 12. 11:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem vált be, egy nappal később született. Volt mikor már könyörögtem neki, sírtam, elmondtam, hogy mennyire várjuk már idekint de csak nem akart kibújni.
2011. szept. 12. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Erről a babonáról én is hallottam, és mivel szerettem volna kicsit korábban szülni, elhatároztam, hogy kipróbálom, ezért több hétig beszélgettem a kisfiammal.

Már akkor sem hallgatott rám, 2 héttel túlhordtam.

2011. szept. 12. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

:)

Első vagyok, nekem semmi nem vált be...:(

Pedig normális kereteken belül, mindent bevetettem. Aztán megkaptam a beutalót és aznap mikor mennem kellett, akkor folyt el a magzatvíz.

Szóval szerintem a beszélgetés aranyos és jó dolog a babáddal, de nem biztos, hogy bejön:)

Kitartást és szép szülést kívánok neked!:)

2011. szept. 12. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 37 hetesen mondta a doki, hogy 2500g a súlya, most már megszülethet. A 20. héttől keményedtem, azóta győzködtem, hogy nagyon jó helye van a pocimban. Az uh után, mondtam a fiamnak, hogyha akar, már előbújhat. Három napra rá megszületett. Hogy aztán én győztem meg, vagy a keményedések miatt jött előbb, nem tudom.
2011. szept. 12. 11:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyosak vagytok!:)

Hát gondoltam,hogy nem ez a tuti módszer! Csak a barátnőm beültette a bogarat a fülembe,mert neki szülés előtt 3 héttel derült ki,hogy a férjének ki kell mennie külföldre pár hétre, és pont a kiírt időben nem lenne itthon. A másfél héttel hamarabb jött!:) Barátnőm állítja,hogy azért,mert mondogatta neki,hogy jöjjön kicsit hamarabb!:)))

2011. szept. 12. 11:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát a lányomhoz akkor hangosbeszélő kellett volna.

Hiába mondogattam neki december végétől, hogy bújjon ki, január közepére jött:)

Bár azt meghallotta, hogy ne kínozzuk meg egymást, ha elindul, akkor szépen gyorsan tegye.

A fiam meg fordítva csinálta, vagy összevonta a gyorsan gyere kit az időbbennel:D 2héttel előbb jött.

2011. szept. 12. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

mi kulfoldon elunk es anyukam jott volna be velem a szuloszobara meg a ferjem is ha akkor ott ugy erzi, hogy jonne.

Febr 24.re voltam kiirva anyukam 19 este erkezett meg, de elotte mondogatta, hogy szivesen bejon ha ezt szeretnem, de mennyire nehez lesz neki latni, hogy szenvedek.

Mondtam a lanyomnak, hogy lepjuk meg a nagyit es bujjon ki mire ide er :)

Februar 12.e reggel beindult a szules es februar 14 hanjalban megszuletett a lanyom....

igazabol nem hiszem, hogy ezert (inkabb a rengetes stressz miatt ami akkoriban ert) szuletett hamarabb a lanyom :)

egyebkent en is hallottam ezt a babaonat, de en nem hiszek a baboknakban :)

2011. szept. 12. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom dec 24 re voltam kiirva

addig mondogattam h nem akarok karácsonyi gyereket míg eltelt az ünnep és dec 28. lett akkor azt mondogattam h újévit sem akarok

jan 2án született meg :-)))

2011. szept. 12. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!