Ha gólyát látunk igaz a babona hogy gyerekszületése várható?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 08:32
1/19 anonim válasza:
Hát akkor én évente szülnék, mert itt egy gólyapár a falunkban:D
2/19 anonim válasza:
"...igaz a babona..." Azt hiszem ez egy oximoron.
A babona sohasem igaz.Azért hívják babonának.
3/19 anonim válasza:
Szerintem hülyeség...csak annyira igaz mint a szerencsétlenség a fekete macskánál, vagy a keresztelő a pálinka kilöttyenésekor:)
4/19 anonim válasza:
Minden tavasszal látok gólyákat, de csak egy gyerekem van, és a családban az elmúlt 20 évben csak nekem született gyerekem :)
5/19 anonim válasza:
Ez nem igaz mert csak babona...Bár 2 éve a kertünkben leszállt egy gólya és tavaly megszületett a kisfiam...( megjegyzem akkora belvíz volt,hogy a békák miatt jött...)
6/19 anonim válasza:
No,hát én nem gondolom,hogy bármilyen összefüggés van,de leírom.Mindegy,ki minek nevezi...
A párommal munkából hazafelé menet megálltunk az út szélén az autóval.Egy ismerősével találkozott össze,néhány szót váltottak.Én a kocsiban üldögéltem.Egy gólya leszállt tőlünk pár méterre,majd az autó felé sétált és már egészen közel volt,1-2 méternyire.Csak sétálgatott a környéken,föl-alá...
Két hét múlva kiderült,hogy kisbabát várok.
Ennyi a sztorim,számomra ez volt életem legérdekesebb történése.
7/19 anonim válasza:
Mifelénk 3 gólya is szálldos mostanában nagyon közel jönnek, és 3 szomszéd csajszi is babát vár:) Nem mondom h van összefüggés, csak olyan vicces hogy eddig nem laktak erre ezek a gólyák legalábbis tavaly tuti nem láttuk őket.
8/19 anonim válasza:
Én évek óta nem láttam gólyát, csak tévében (Budapest), a 2. babámat várom :)
9/19 anonim válasza:
Mi egy vasárnap délután a kertben ültünk a párommal és 2 gólya kezdett el körözni a házunk fölött. 1 hónap múlva kiderült, hogy babánk lesz. Nekünk "bejött" a babona!
10/19 anonim válasza:
Decemberben egy gólyát sem láttam, mégis 25 hetes vagyok ikrekkel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!