Szerintetek igazság az, hogy egy srácnak nincs beleszólása a gyereke fogantatásába?
A lány abbahagyta az antibébi szedését a tudtán kívül, majd az első 3-ad után, -amikor már esélye sincs a srácnak, hogy elvetesse- jelentette be neki a dolgot.
A magyar jogrendszer totálisan a srác ellen van. Semmit nem tehet. Ez igazság szerintetek?
Nem igazság, de sajnos előfordul :(
De nem az őskorban élünk, nem kell feleségül venni, ha nem kell neki a gyerek, akkor fizeti a gyerektartást és kész. Meg kell gondolni, hogy mennyire akar részt vállalni. A lány gonosz, vagy csak butus -nem mindegy.
Sajnálom, hogy még vannak ilyen lányok :( Mindig is mondtam, hogy a gumi a tuti.
Kedves 2. az első vagyok, nem én akarom, hogy fizessen, csak leírtam, hogy működik, ahogy azt is, hogy igazságtalan, de ez van.
Tegyük hozzá, nemcsak a fiúkat szokták átverni, de ez csak zárójelben, hiszen a kérdező esetéről van szó.
tesómat is így húzta csőbe egy nő
a gumira azt mondta, hogy allergiás és a gyógyszert meg elfelejtette szedni miután megtudta, hogy jobb az anyagi háttér nálunk mint náluk. A görényt nem lehetett kidobni, tesóm meg a gyerek miatt maradt vele.
Felrugdosnám az ilyen férgeket, tönkreteszik a másik életét és még a gyereknek is sokszor csonka családban kell felnőnie
Sajnos tényleg nem balek a srác :(
És szerintem egy pár hónapos kapcsolat/járás után ezt nem veszi észre az ember, főleg ha szerelmes.
Önzőség vagy sem, én a problémát abban látom, hogy jogi úton sem lehet semmit kezdeni a szituációval.
Elvileg nem fog gyerektartást kérni a lány.
Más kérdés, hogy a gyámügy mit szól ehhez.
Sajnálatos, hogy vannak ilyen kiskapuk, amik nem pénzszerzéshez vezetnek, hanem mások életének tönkretételéhez.
Az ilyen pasik márpedig balekok, és önző hedonisták. Balek, mert megbizik egy ismeretlenben pár nap/hét ismeretség után.
Önző és hedonista, mert belemegy (sőt, elvárja????) a gumi nélküli szexet.
Ha nekem fiam lenne/lesz, kiskamasz korától verném a fejébe, hogy használd a gumit fiam. Pont az ilyenek miatt is. Csak abban lehetsz biztos, amit Te magad csinálsz meg, a védekezésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!