Szülés után pocakkal rendelkezőktől kérdezem, hogy titeket is megszólnak?
Tele a t.köm, hogy állandóan azt hallgattam amíg terhes voltam, hogy"...húúúúúúúú ikrek lesznek, azta!".Igen nagggyon nagy volt a hasam, nem tudtam mit tenni. Most, hogy már túl vagy két szülésen egyszerűen nem megy le a hasam ( 10 hónapos a csöppség). Fogyózni még nem lehet mert még mindig szopizik a kicsi. Most meg azt hallgatom, hogy " jééé jön a kistesó?" Miért kell túlreagálni a dolgokat? Felszedtem pár kilót...hmmm na bumm majd lemegy.De hogy a hajléktalan geng is a hátam mögött azon diskurál hogy "nézzétek csak ott a kicsi ( hordozóban) kint és bent is van egy. Nahát, nem semmi!"
Másnál is van/volt így? Mert nekem konkrétan elegem van belőle, hogy a hasammal foglalkoznak.
Bocsi, hogy idecsipogok, de hogy milyenek az emberek:
2hetes volt a fiam, friss anyukakánt séta közben gratuláltak, hogy jön a kis tesó, és elkerekedett szemmel kérdezték, hogy nem baj, ha ennyire kicsi még a másik.
Második szülés után, volt vagy 10órás a lánykám, akkor is megkérdezték, hogy még nem szültem lent a kórház büféjében, és csúnyán néztek, mikor mondtam, hogy 10órás, mégis mit várnak, egyből RR hasam lesz? Csak hápogtak, hogy hasam maradt...
Most azzal cseszegetnek, hogy túl vékony vagyok ahhoz, hogy szoptassak...
Senkinek semmi se jó:s
Nem hinném, hogy sokkal mérgezőbb lenne az üveges bébi étel, mint a házi. Hát az alapanyagról amiből főz honnan tudja, hogy frankó vagy sem? Hacsak nem kertészkedik otthon és minden ideje a kajára megy tényleg :)))
Nagy igazság kirajzolódott bennem: soha senkinek semmi se lesz jó és az emberek elemi léte a piszkálódás. Hát bek.ph.tják! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!