Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak olyan rövidítések,...

Vannak olyan rövidítések, amikből feláll a hátadon a szőr?

Figyelt kérdés
Nekem pl.: szopcsi, tejcsi, mellccsi, ismi, ajcsi, fürcsi, vok.
2011. júl. 22. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
depi, öngyi, nasi, rugi, figyi, besza-behu, tök csin stb... A lol jelentése "loud laugh" azaz hangos nevetés.
2011. júl. 22. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Tejci, vok, naon, mien, tik, enyim, és a "van 3 fogunk".
2011. júl. 22. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:

A kedvencemet itt olvastam a gyakorikérdéseken: tojcsis nyák. Ötletem sem volt, hogy mégis mi lehet.

Amiket a többiek felsoroltak, dettó.

2011. júl. 22. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tojcsis nyákról jut eszembe, ennek egy még durvább verzióját olvastam, azt, hogy "tegnap tojcsiztam". Én meg csak néztem, hogy mi van, anyám, te tojást tojtál, vagy mi?
2011. júl. 22. 22:06
 15/20 Brigitta04 ***** válasza:

Szia

Alapjában nem zavarnak ezek a röviditések van egypár amit én is használok de azokat már régóta tehát nem az anyasággal jöttek.Ami nálam kiveri a biztositékot az a:pipi cici!

2011. júl. 22. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Jó volt végig olvasni a kérdést, és a válaszokat! :)

Boldogan fekszem le aludni! Legalábbis szereztetek nekem néhány vidám másodpercet! :)

Ami nálam biztosítékot csapott (és itt olvastam a gyakorin):

- reci (=recept, ha valakinek nem lenne egyértelmű)

- nyakinca (=nyak)

És bár rengetegen használják, engem rettentően idegesít a "hkm"... Nálam a km az kilométer, nem kismama...

2011. júl. 22. 23:27
 17/20 A kérdező kommentje:
hát.... hogy pár év elteltével tudom meg, mi a lol.... Erre nem gondoltam volna....Nekem az LB-ről a Legfelsőbb Bíróság jutna eszembe....
2011. júl. 23. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Szülcsi Felcsi

iszi-iszi, eszi-eszi

süci krumpli

píz (pénz)

2011. aug. 22. 15:51
 19/20 A kérdező kommentje:

Mi az a szülcsi felcsi?

de hallottam azóta pelcsi, kajcsi, főzi, büdi, babcsi (hogy ez baba vagy bab, nem tudom)kutyi, macsi, jaaaa, meg szercsi, puszcsi, fülcsibogyó.

2011. aug. 22. 19:56
 20/20 A kérdező kommentje:
És mi az az xd?
2011. aug. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!