Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak olyan rövidítések,...

Vannak olyan rövidítések, amikből feláll a hátadon a szőr?

Figyelt kérdés
Nekem pl.: szopcsi, tejcsi, mellccsi, ismi, ajcsi, fürcsi, vok.
2011. júl. 22. 16:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Minden ilyentől feláll a hátamon a szőr.

Kajcsi, babcsi, babci, (ezt is itt olvastam) és az összes idétlen gügyögés...

2011. júl. 22. 16:41
 2/20 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta,ezen kívül az FB,meg LB,és társaik.Félelmetes,hogy a kamaszok manapság mennyire nem tudnak értelmesen kommunikálni.Hiába az internet átka.
2011. júl. 22. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem csak a kamaszok használják ezeket.

Egyre több a felnőtt is.

2011. júl. 22. 16:57
 4/20 anonim ***** válasza:
Tejci...
2011. júl. 22. 17:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Amikor a "hogy" helyett csak "h"-t írnak. Amikor olvasom a szöveget engem kimondottan zavar magamba így olvasni egy mondatot, és mindig megakadok a folyamatos olvasásban emiatt. Lehet hogy ez másokat nem zavar, de én a falra mászok tőle.

A másik, hogy divat lett nem helyesen írni, van hogy fiatalok direkt rosszul írnak le egy szót, most ez jut az eszembe, hogy "létszi". Régen egy ilyen hiba minősítette az embert a tanulatlanságáról, most meg észre sem vesszük.

Ja és még egy, a LOL, pl azt sem tudom mit jelent.

2011. júl. 22. 17:10
 6/20 anonim ***** válasza:
Na ja:lol,am,h,tsz helyett cc,és mostanában ciki a ly-t is használni.
2011. júl. 22. 17:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Mi az az LB és FB?????
2011. júl. 22. 17:53
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az iszi (innivaló) meg a tejci a legrémesebb.

Az ilyen fürcsi, köszcsi puszcsi meg hasonló hülyeségeket néha én is mondom (nem a gyereknek), de ezt igazából poénból, mintegy kifigurázásként kezdtem el mondani, csak valahogy megszoktam, bár tudom, hogy gáz így beszélni felnőtt létemre, ha nagyon figyelek rá, akkor nem is mondom, meg a gyereknek sem mondok ilyen marhaságokat, csak néha kijön a számon :)

2011. júl. 22. 18:12
 9/20 anonim ***** válasza:
lol, xd stb. és lájk nem tudnak magyarul beszélni?? szerintem kiakasztó!
2011. júl. 22. 18:36
 10/20 anonim ***** válasza:
FB:Facebook,LB:-mikor én meghallottam először,azt gondoltam na ne,az ilyeneknek biztos 0 az IQ-ja-legjobb barátnő.Ez még az öribarinál is rosszabb.
2011. júl. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!