Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltűnik a lányom lábáról a...

Eltűnik a lányom lábáról a szőr? Kihullik? Vagy mi lesz vele?

Figyelt kérdés
Egyenlőre szökés szinű,de beteriti az egész lábszárát,elég sűrű.a haja világosbarna,de én és az apja is sötétbarnák vagyunk.régebben is láttam hogy szőrős a lába.Más gyereknél is igy van?
2010. aug. 14. 10:32
 1/8 anonim válasza:

én pl. amióta az eszemet tudom, kiskorom óta szőrös vagyok karon, lábon, hason, háton, ilyenek a génjeim vagy nem tudom. ahogy a hajam sötétebb lett és erősebb szálú idővel, úgy a testszőrzetem is, és nem hullott ki, ez már csak így van.

19/L

2010. aug. 14. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
jézusom.orvostol nem merem megkérdezni.én meg nem emlékszem az enyém milyen volt.de én nem vagyok szőrős tipús.
2010. aug. 14. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős a lányod?
2010. aug. 14. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor születtem, rajtam sok szőr volt: hátamon, vállamon, karomon. Fél éves korig kihullott mindenhonnan! De a lábam a mai napig szőrös lenne, ha nem epilálnám. Ja kislányom lábán is vannak piheszőrök, de gondolom ez normális!
2010. aug. 14. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Lányaimon is van-4 évesek-,sajnos ezt tőlem örökölték,bezzeg az apjuk szinte csupasz,naná,h nem azt húzták a genetikai kártyán.:)))De azt nem tudom,h majd ha kamaszodnak,akkor ez megerősödik,vagy kihullik.Erősen fohászkodom az utóbbiért.
2010. aug. 14. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
8 éves!
2010. aug. 14. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Huh.... 8 évesen szerintem már nem fog kihullani! Az én kislányom lába, háta is pihe szőrös volt mikor megszületett, azóta kopott már, de a lábán van még...sajnos én is szőrös lennék ha nem epillálnék/gyantáztatnék! :( A kislányom is ezt örökölte valószínű, bár neki még szőkés!
2010. aug. 14. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

20:33-as vagyok!

Anyukám sem szőrös típus, szerintem apukámtól örököltem! :S

2010. aug. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!