Macskatartók, ti hogyan oldottátok meg ezt a kérdést? Babám 7 hónapos lassan kúszni kezd. Van két lakásmacsekunk, és sajna eléggé hullik a szőrük. Óhatatlan, hogy valamennyi szőr bekerüljön a kis szájába.
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 14:34
1/3 anonim válasza:
Én elajándékoztam a cicót. :( Igaz nagyon hiányzik. De még mindig találok szőrpamacsokat a lakásban, az enyémnek is nagyon hullott a szőre. Igaz én még csak pocakos vagyok, így a babám nem találkozott a macsekkal, és nem is fog.
2/3 anonim válasza:
Szia
Szerintem próbáld leszeparálni egy külön helyiségbe a cicusokat ahol nem kuszik mászik a babód.Ez ugyis csak átmeneti állapot.ha megtanul járni majd szépen összeszoknak.Én biztos nem válnék meg tölük.
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem válnék meg tőlük, hiszen felelősséget vállaltam értük is amikor befogadtam őket. Olyanok mint a gyerekek...A baba is szereti őket és ha meghallja, hogy cic, akkor keresni kezdi hol vannak... 7 hónapos
2009. márc. 27. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!