Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy másfél szobás lakásba...

Egy másfél szobás lakásba bevállalnál egy harmadik babát?

Figyelt kérdés
még vagy 5 évig biztos itt fogunk lakni utána talán el tudjuk cseréltetni egy nagyobbra.de addig is.........anyagilag nem állunk rosszul de egy nagyobb lakást nem tudnánk fizetni.
2011. júl. 18. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi 1+ 2 fél szobásban lakunk. A hely kicsi de már van két babánk. És szeretnék harmadikat is. Elolvastam a hozzászólókat és azt gondolom hogy ezt csak te tudod eldönteni. Engem nem zavar ha nem tudom elrakni rendesen a játékokat és a hozzánk érkező vendégeket sem. Nem a lakásra kíváncsiak hanem a gyerekekre.

A két gyerek imád egy szobában lenni, nincs balhé a közös szoba és játékok miatt. És ők is akarnak még egy tesót. Ezeket te mind ügyesen tudod terelgetni a kis fejükben. Én azt gondolom hogy lehet hogy most pillanatnyilag kényelmesebb lenne ha csak egy gyerkőcöd lenne, vagy maradna a kettő, de te ismered magad. nem fogod esetleg soha megbánni hogy nem lett egy harmadik? Elméletileg nem a gombhoz (lakás) kellene venni a kabátot (gyerek). De elismerem hogy vannak anyagi oldalai is a dolognak. Én biztos bevállalnám illetve be is fogom. Aztán majd lesz nagyobb lakás. Az életben olyan sok minden változik és olyan lehetőségek jönnek amikre az ember nem is számít.

2011. júl. 18. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy sokan azt gondolják, elvan 2-3 gyrek egy szobában(persze ,a míg kicsi), de én rettentően utáltam, hogy 16 éves koromig a hugaimmal kellet osztozni egy szobán.
2011. júl. 18. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól függ,mekkorák a szobák. Nekünk is másfél szobás volt még a házunk, mikor teherbe estem a harmadikkal, bár nem terveztük. Építettünk hozzá plusz egy szobát, és a kicsi még így is velünk van egy szobában, holott van már neki szobája. A két lányom pedig nagyon is jól elvan egy szobában, 8 és 11 évesek. Mostanában az a divat, hogy minden újszülött 0 napos korától külön szobában alszik, a testvérek pedig nem alszanak egy szobában,mindenkinek külön szoba kell...A nagyokat tudod tenni emeletes ágyra is.
2011. júl. 18. 14:26
 14/15 A kérdező kommentje:
akik azt írták ,hogy igen nagyon szépen köszönöm a válaszokat.akik a nemet örülök,hogy nekik az élet megadja a nagy lakást és nem vágynak több gyerekre.
2011. júl. 18. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha mar becsuszott a baba, akkor mindenkeppen megtartanam a kicsi lakas ellenere is, es utana azon lennek h nagyobbra csereljuk. Ha meg nincs baba, csak terv, akkor en kicsi lakasra nem terveznek harmadikat, elobb a lakast bcserelnem vhogy nagyobbra. En nem vagyok a kicsi lakas hive meg is orulnek es szerencsere megadatott a lehetoseg h nagy hazban lakjunk. de ennek is ara van. Mind a ketten dolgozunk. En ocsemmel 70nm-en nottem fel eleg hulye elrendezesu lakasban. Kettonk kozott 5 ev a korkulonbseg igy mindig gondok voltak a kozos szobaval. amig picik voltunk nem volt baj, akkor meg nagyi is velunk volt, es anya apa meg mi ketten a nagyszobaban voltunk. De mikor tini lettem, amikor tanulni szerettem volna, vagy csak elbujni a gondolataimmal, vagy baratokat felhozni sosem tudtam, mert mindig ott volt az ocsem. Nem tudtam csak ugy magamnak lenni. es ez a resze a dolognak igenis hianyzott. ezert en azt az elvet kovetem egy gyerek egy szoba.
2011. júl. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!