Hogyan győzted meg a párodat, hogy legyen harmadik baba?
- Majd ha mindhárom gyerek meglesz...
- Még mindíg hármat akarsz?
- Még mindíg.
Hasonló szóváltások időnként. A párom belenyugodott. Néha visszakérdez, hogy tényleg ezt akarom-e, de még tartom magam a számhoz.
Nekem nem kellett győzködnöm. Ő győzköd(ik - hú, ez így még hülyébben hangzik!) engem a 4. miatt, de én egyelőre neeeeeeem akarooooom...
1 gyerekkel nagyon egyszerű volt, vinni magammal/magunkkal, otthagyni mamánál...
2 gyerekkel már igényelt némi logisztikát pár lopott óra kettesben, vagy ha valahova családostul akartunk menni.
3 gyerekkel be sem férünk az autóba egyszerre :-(((( (sajnos hátul 2 gyerekülés között nem lehet elférni a legtöbb autóban...)
Amúgy nagyon jó, sosem unatkozunk! Imádom nézni, ahogy egymással játszanak, veszekednek, szeretgetik egymást, vagyis ahogy zajlik az élet. És szeretem a közös étkezéseket, mindig erre vágytam, én egyke voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!