Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győzted meg a párodat,...

Hogyan győzted meg a párodat, hogy legyen harmadik baba?

Figyelt kérdés
Akinek nem kellett győzködnie a férjét, azok tapasztalatát is várom, milyen három gyerekkel az élet.
2011. júl. 12. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lejárt a másodikkal a GYES, és 1 évig kerestem munkát, hiába. Én szerettem volna mindenképp elmenni dolgozni, bár mindigis 3 gyereket terveztünk, de a kettes és a hármas közt hosszabb szünetet akartunk. Viszont munka nem lett (főleg a 2 már meglevő kisebbecske miatt), így meggyőztem, hogy vállaljuk most a harmadikat. Végülis csak előrehoztuk.
2011. júl. 12. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

- Majd ha mindhárom gyerek meglesz...

- Még mindíg hármat akarsz?

- Még mindíg.

Hasonló szóváltások időnként. A párom belenyugodott. Néha visszakérdez, hogy tényleg ezt akarom-e, de még tartom magam a számhoz.

2011. júl. 12. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Váratlanul ért minket a harmadik terhesség híre. Éppen építkeztünk, szinte 5-6 hetente, ha együtt voltunk, és megfogant a baba. Nem repestünk eleinte a boldogságtól, de ez szerencsére csak napokig tartott. Azóta elképzelhetetlen, hogy máskor milyen volt, pl: két gyerekkel:) Férjem mindig kettőt akart, én régebben hármat, ám évek óta csak kettőt én is. Milyen az élet? Sokszor zajos, vidám, fárasztó, de összességében nagyon jó!
2011. júl. 12. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Nos, úgy tűnik meggyőzhető ő is, igaz nem volt teljesen ellene, csak még nem most akarja. :) Én várok...
2011. júl. 12. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett győzködnöm. Ő győzköd(ik - hú, ez így még hülyébben hangzik!) engem a 4. miatt, de én egyelőre neeeeeeem akarooooom...

1 gyerekkel nagyon egyszerű volt, vinni magammal/magunkkal, otthagyni mamánál...

2 gyerekkel már igényelt némi logisztikát pár lopott óra kettesben, vagy ha valahova családostul akartunk menni.

3 gyerekkel be sem férünk az autóba egyszerre :-(((( (sajnos hátul 2 gyerekülés között nem lehet elférni a legtöbb autóban...)

Amúgy nagyon jó, sosem unatkozunk! Imádom nézni, ahogy egymással játszanak, veszekednek, szeretgetik egymást, vagyis ahogy zajlik az élet. És szeretem a közös étkezéseket, mindig erre vágytam, én egyke voltam...

2011. júl. 13. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!