Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes abortusz utan mennyi...

4 hetes abortusz utan mennyi idon belul lehet nemi eletet elni, es mennyire fajdalmas az abortusz?

Figyelt kérdés
Parommal ugy erezzuk, hogy meg nem vagyunk felkeszulve egy baba felnevelesre, ezert dontottunk abortusz mellett. Szerencsere koran eszrevettuk, igy meg picike. A neten sok mindent lehet olvasni, s mivel ez az elso abortuszom kicsit felek. Megkerlek segitsetek nekem.
2011. júl. 15. 07:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

11:53!

Így van, biztassuk a felelőtlen tiniket abortuszra, elvégre az élet nem áll meg, ugye? Ó mamám....

2011. júl. 15. 15:07
 32/38 anonim válasza:

www.youtube.com/watch?v=9bJPMqCvzOA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

2011. júl. 15. 15:36
 33/38 anonim válasza:
2011. júl. 15. 15:37
 34/38 anonim ***** válasza:
46%

Fiatalok voltunk, barátnőm teherbe esett. Elvetette, most férjnél van, mindenük megvan, de SOHA NEM LEHET GYERMEKE!

Nekem a Jó Isten megadta, van egy gyönyörű kislányom. SOHA EL NEM VETETTEM VOLNA! SOHAAA!!!!

Most itt pakolászik mellettem, idejön, idehajtja a fejét az ölembe, apró kezecskéivel átölel, rám néz és mosolyog...

Egy 1 éves kislány boldog anyukája

2011. júl. 15. 15:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Kismamaként nézem a videókat, amiket linkeltek, és már-már sírva fogom a pocakomat, benne a kislányommal, és arra gondolok, sosem bírtam volna ilyet tenni vele :(
2011. júl. 15. 23:15
 36/38 anonim ***** válasza:

Szégyelld magad máris a nemi életen jár az eszed :S

Akár picike, akár nem olvass utána mikortól van szívhang stb. Utána meg tudj majd tükörbe nézni.

2012. márc. 12. 13:00
 37/38 anonim válasza:

Az ilyen meg is érdemelhetné ha már nem lehetne gyereke! :)

Inkább neki ne adjon az isten ! Mint annak aki igazán szeretne és az minden vágya hogy legyen gyereke. . :)

2012. márc. 13. 17:20
 38/38 diacica18 válasza:
kb 1 évig:)
2012. márc. 17. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!