Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El lehet-e titkolni az abortus...

El lehet-e titkolni az abortuszt a csalad elol vagyis csak a nagyszoluk elol? Es mennyire fajdalmas az abortusz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
16 éves fejjel próbálok tanácsot adni. Ha 18 alatt vagy akkor kiderül amúgy nem tudom.Abortusz ,biztos telenyomnak érzéstelenítövel de az utánna következő napok,meg egyáltalán a lelkiismereteddel elszámolni,na meg benne van a pakliba hogy meddő leszel, biztos vérzel pár napig.Bár én nem éltem át soha és nem is akarom szerintem jobb ha megosztod velük és vállalod a következményeket ha már nincs lehetőséged felnevelni.
2008. júl. 30. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
18 év alatt szülői beleeggyezés kell.amúgy meg szerintem nem nagyon lehet eltitkolni a szüleid előtt esetleg ha nem élsz velük.
2008. júl. 30. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Én velük éltem és nem tudódott ki. Reggel bementem 9-re és 5 körül engedtek ki. Bódító szurit kapsz, rá 5 percre már szinte nem is vagy magadnál, majd gázzal altatnak. Semmit nem érzel, de ami utána jön azt szinte soha nem lehet feldolgozni!!!!!! Visszafordítatám, ha tehetném.Már 3 éve volt, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá! Gondold át nagyon! Akkor én is azt hittem, hogy nincs más megoldás:((( Pedig lett volna...
2008. júl. 30. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha nagyon akarod el lehet titkolni. Még aznap kiengednek. Bár ha 18 alatt vagy tényleg kell szülői belegyezés, de ez is megoldható egy kis ésszel és rafkóval.

Fájdalmas, mert kapsz tágitót és az eléggé fáj, meg utána is még. De túl lehet élni. Viszont lelkileg nagyon fog bántani a dolog.

2008. júl. 30. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen komplikáció fellép, erős vérzés, vagy láz, már biztos nem engednek hza znp, kár 3-4 napos kórház is lehet belőle. Okozhat meddőséget, rosszabb esetben. De egy életre kiható lelkiismeret furdalást.
2008. júl. 30. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
örökbe adásra nem gondoltál?
2008. júl. 31. 03:33
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ha megszülné akkor már nem adná örökbe!!valószínűleg ha az abortuszt titkolni szeretné,akkor nem fogja kihordani,és örökbe adni!
2008. júl. 31. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ez fontos lenne abban, hogy tanácsot adhassunk.
2008. júl. 31. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy a nagyszülök mit mondanának, ha megtudnák, hogy babát vársz?

Mert, ha ők is azt gondolják, hogy el kell vetetni, akkor nem kell szégyelni sem. Persze, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. mert mi van akkor, ha ők pont azért ítélnek el, mert elveteted?

2008. aug. 2. 20:14
 10/10 anonim válasza:
0%
A legjobb az, ha megszülöd! Hidd el nekem nem éri meg meggyílkolni a gyereked, mert vegül úgyis megbánod majd. Ha normalis vagy, akkor megszülöd, most egy titok miatt tonkre akarod tenni az egész életed??Rossz otlet!!! Szerintem az a legkevesebb ilyen esetbeh, hogy ki tudja meg! Ne adj senki megítélésére, ilyen esetben haggyon hideges szerintem, és szüld csak meg azt a gyereket!!!!!!
2010. jún. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!