4 hetes abortusz utan mennyi idon belul lehet nemi eletet elni, es mennyire fajdalmas az abortusz?
Nem hinném, hogy erkölcscsőszökkel van tele az oldal, hanem többnyire felelős (kisgyerekes) anyukákkal, vagy babára váró, vágyó nőkkel.
Nem jó helyen van ez a kérdés, itt tényleg ne nagyon számíts megértésre, támogatásra.
21 évesen hogy korai -e szülni, egyéni dolog, lehet védekezni (nem tudom, itt megtörtént-e).
És igen, én elítélem az abortuszt, főleg ebben az esetben. Nem két felelőtlen, felvilágosítatlan tiniről van szó, hanem elvileg felnőtt emberekről.
"Na az ilyenek lattan megy el az anyasagtol a kedvem"
Remélem később sem jön meg hozzá, ilyen hozzáállással tényleg nem neked való.
(Egyébként nem hiszem el, hogy csak ilyen példát látsz, nyisd ki jobban a szemed.)
amikor én azt láttam hogy valaki rángatja a gyereket meg azt mondja hogy nincs,arra gondoltam hogy én még a csillagot is megvetettem volna anyámmal mikor kicsi voltam és ő jól csinálja hogy nem kényezteti el.
nem csak a negatív dolgokat kell látni igen van ilyen is meg olyan is hogy odaszalad a lányom egy agyontépett nyamvadt százszorszéppel csillogó szemmel hogy
- anya szeretlek neked szedtem.
ha mindig ilyet látnál megtartanád??
Szia!
Ne gondold, hogy az abortusz mindent megold. Olyan terhet veszel vele a nyakadba, amire nem is számítasz.
A szüleid vagy a srác szülei nem tudnának segíteni? Sok példa van rá, hogy amikor kellett minden megoldódott, és utólag az anya azt mondja, hogy milyen jó, hogy nem vetettem el ezt a kis életet.
4 hetesen a babának keringése van, dobog a kis szive. Szuper tökéletes kis lény, aki a te védelmedre van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!