Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes abortusz utan mennyi...

4 hetes abortusz utan mennyi idon belul lehet nemi eletet elni, es mennyire fajdalmas az abortusz?

Figyelt kérdés
Parommal ugy erezzuk, hogy meg nem vagyunk felkeszulve egy baba felnevelesre, ezert dontottunk abortusz mellett. Szerencsere koran eszrevettuk, igy meg picike. A neten sok mindent lehet olvasni, s mivel ez az elso abortuszom kicsit felek. Megkerlek segitsetek nekem.
2011. júl. 15. 07:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%

Nem hinném, hogy erkölcscsőszökkel van tele az oldal, hanem többnyire felelős (kisgyerekes) anyukákkal, vagy babára váró, vágyó nőkkel.

Nem jó helyen van ez a kérdés, itt tényleg ne nagyon számíts megértésre, támogatásra.

21 évesen hogy korai -e szülni, egyéni dolog, lehet védekezni (nem tudom, itt megtörtént-e).

És igen, én elítélem az abortuszt, főleg ebben az esetben. Nem két felelőtlen, felvilágosítatlan tiniről van szó, hanem elvileg felnőtt emberekről.

2011. júl. 15. 08:31
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem fog sokáig megnyugodni a lelked legalább is nekem nem, már 7 éve volt, de még mindig rossz, megbántam nagyon.:((( Egyébként nekem úgy volt, hogy vettek vért, nőgyógyász megállapította a terhességet, el kellett menni tanácsadásra, ahol megkérdezik miért akarod elvetetni, mutatnak képet arról, hogy most, hogy nézhet ki, szóval rendesen hatnak a lelkedre, hogy még jobban bűntudatod legyen, egy csaj, aki előttem volt, el sírta magát, én anyuval voltam bent, szóval, annyira nem kínoztak meg, mint a csajt!!! Aztán be kellett feküdni a kórházba, ott este felrakták a méhszáj tágítót, ami nem volt kellemes, este 10től már nem lehetett enni, reggelre a tágítótól picit elkezdtem vérezni, aztán kb.9 körül bementem a műtőbe, levettem a bugyit, felfeküdtem az asztalra, kérdezte az aneszteziológus hány kiló vagyok, beadta az altatót injekcióba, aztán arra ébredtem, hogy a nővér kérdezi hol a betétem, ő rakta be a bugyimba,visszaaludtam, még kómás voltam az altatótól, aztán délután arra keltem, hogy anyuék bejöttek látogatóba, még volt aznap meg másnap reggel egy nőgyógyászati vizsgálat, írt fel fogamzásgátlót és harmadnap reggel mehettem haza!!! Nem kívánom senkinek azt az érzést, amit utána éreztem meg érzek mai napig, ha visszafordíthatnám az időt, nem vetetném el...
2011. júl. 15. 08:31
 13/38 anonim válasza:
56%
Elég baj az hogy már most így fogod fel! Később sem lesz jobb a helyzet elhiszed nekem? Miért ha te pl 26 évesen 28 évesen fogsz szülni gyereket akkor téged nem tud majd kihozni a sodrodból az hogyha ordít és idegesít téged? Vagy talán akkor gazdagabb leszel és mindent megtudsz neki adni? Erre ne vegyél mérget! Nem tudni hogy mit hoz még a sors! És számolnod kell azzal is hogy nem lehet már gyereked. Ne adj isten, de ez benne van a pakliban! Jól gondold meg mit csináltok! Vagy neked többet ér a sex? Mert akkor tényleg egyetértek az előttem hozzászólóval hogy már most köttesd el magad!
2011. júl. 15. 08:34
 14/38 anonim ***** válasza:
73%

"Na az ilyenek lattan megy el az anyasagtol a kedvem"

Remélem később sem jön meg hozzá, ilyen hozzáállással tényleg nem neked való.

(Egyébként nem hiszem el, hogy csak ilyen példát látsz, nyisd ki jobban a szemed.)

2011. júl. 15. 08:34
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt,mert fogamzásgátló mellett terhes lettem.A dokim javasolta,hogy ne tartsuk meg.Nekem nagyon fájt amikor felhelyezték a tágitó pálcát söt iszonyuan.A többi már semmi.Altatás után görcseim sem voltak,és alig véreztem pár napot.
2011. júl. 15. 08:36
 16/38 A kérdező kommentje:
Minden hozzaallas kerdese, az ha nem teszel semmit valtozni sem fog semmi, ez igy van. Most meg egyetemen vagyok se munka se lakas, semmi. Mire vallaljak gyereket? Nem egy kutya, felelosseggel jar, es tenni kell erte h a baba is boldog legyen, es ne csak a nyomort lassa.
2011. júl. 15. 08:37
 17/38 A kérdező kommentje:
Es bocsanat ha valakit megsertek, eleg rossz erzes ez nekem. Nem vadakat szeretnek hallani, hanem segitseget kertem. Koszonom.
2011. júl. 15. 08:40
 18/38 anonim válasza:
38%
Akkor meg miért nem védekeztetek? :) Miért nem gondolkoztál ezen akkor mikor megcsináltátok azt az árva kisgyereket???!
2011. júl. 15. 08:41
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

amikor én azt láttam hogy valaki rángatja a gyereket meg azt mondja hogy nincs,arra gondoltam hogy én még a csillagot is megvetettem volna anyámmal mikor kicsi voltam és ő jól csinálja hogy nem kényezteti el.

nem csak a negatív dolgokat kell látni igen van ilyen is meg olyan is hogy odaszalad a lányom egy agyontépett nyamvadt százszorszéppel csillogó szemmel hogy

- anya szeretlek neked szedtem.

ha mindig ilyet látnál megtartanád??

2011. júl. 15. 08:41
 20/38 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Ne gondold, hogy az abortusz mindent megold. Olyan terhet veszel vele a nyakadba, amire nem is számítasz.

A szüleid vagy a srác szülei nem tudnának segíteni? Sok példa van rá, hogy amikor kellett minden megoldódott, és utólag az anya azt mondja, hogy milyen jó, hogy nem vetettem el ezt a kis életet.

4 hetesen a babának keringése van, dobog a kis szive. Szuper tökéletes kis lény, aki a te védelmedre van bízva.

2011. júl. 15. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!