Mennyi az eselye annak hogy abortusz utan terhes lehetek? Mennyire fajdalmas az abortusz?
az esély 50%
mert ha elvékonyodik a méhfal vagy véletlen komplikáciok lesznek már nembisztos hogy teherbe eshetsz. de miért kérded?gondolkodsz hogy megtartsd?én megtartanám bár semmi közöm,de ha meg nemlehet gyermeked ez katt egész életedben bánni fogod és már a multat viszanempergetheted. szoval jol gondold meg. egyopici hiba lés nemlesz gyermeked akkor soha nemlehetsz boldog.
Na, amit az első válaszadó írt, totális baromság.
A nők csupán 1-2%-ánál lyukad át a méhfal, és csak 5% esély van szövődményekre, ezt nem én találtam ki, az orvosom mondta. Nem tudom , hogy a kommentelő ezt az 50%-ot melyik ujjából szopta ki, de elég aljas dolog az abortuszra kényszerülő nők riogatása. Ha az ember betartja, amiket az orvos tanácsol, és idejekorán elmegy orvoshoz, akkor jó eséllyel nem lesz baja, és a későbbiekben is lehet gyereke.
Ja, és a legjobb, ha magándokihoz megy az ember egy ilyen fontos beavatkozásnál, és méhszáj tágításhoz kérjen tablettát, mert enyhe görcsökön kívül teljesen fájdalommentes. Nekem nagyobb fájdalmaim vannak menzesztől, mint amilyenek abortusztól voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!