Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az eselye annak hogy...

Mennyi az eselye annak hogy abortusz utan terhes lehetek? Mennyire fajdalmas az abortusz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 11:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

az esély 50%

mert ha elvékonyodik a méhfal vagy véletlen komplikáciok lesznek már nembisztos hogy teherbe eshetsz. de miért kérded?gondolkodsz hogy megtartsd?én megtartanám bár semmi közöm,de ha meg nemlehet gyermeked ez katt egész életedben bánni fogod és már a multat viszanempergetheted. szoval jol gondold meg. egyopici hiba lés nemlesz gyermeked akkor soha nemlehetsz boldog.

2008. júl. 30. 11:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 17éves koromban teherbaestem(védekezés mellett)és kénytelen voltam elvetetni,mert tanultam.Most 21 éves vagyok és fél éve szeretnéknk babát,de eddig nem sikerült.A dokim azt mondta,hogy ha abortusz után nem lázasodtam be,akkor ugyanúgy meg van az esélye a teherbeesésnek....remélem már nem kell olyan sokat várni a babára.
2008. júl. 30. 11:12
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Szia nekem tízhete volt műtétem,az nem minden esetben igaz hogy utánna nem lehet gyereked.Ma már vákummal csinálják,nekem legalábbis azzal csinélták.Csak utánna fáj ahogy a méhed kezd összehúzódni.Altatásban csinálják tehát közben nem fáj.Nekem a védőnő azt mondta hogy abortusz után könnyen teherbe lehet esni nem tudom ez mennyire igaz.De azt megmondani hogy neked lehet e ezután gyereked azt nem lehet,meg hát még a műtét sem történt meg gondolom.
2008. júl. 30. 11:19
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
A testi fájdalom, csak egy dolog, de a lelki fájdalom éveken át kísérteni fog abortusz után.
2008. júl. 30. 11:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem volt abortuszom 2 éve. Testi fájdalmam nem volt, de senkinek nem kívánom azt a lelki szenvedést, amit átéltem. Most újra terhes vagyok, 23 hetes, viszont rengeteg problémám volt már eddig, de szerencsére úgy néz ki(kopp-kopp), hogy mostanra minden rendben van. Nem tudom, hogy a vérzések, a kissé nyitott külső méhszáj, stb az abortusz miatt van, de hálát adok mindennap a sorsnak, hogy ez a kis élet megfogant, és növekszik. Nagyon alaposan gondold át. Kívánom, hogy olyan döntést hozz, amit soha nem fogsz megbánni.
2008. júl. 30. 11:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, attól függetlenül, hogy vákummal végzik a műtétet, utána akkor is ki kell kaparni (sajnos), tehát a kockázat adott. Jól gondold meg és ha mégis az abortusz mellett döntesz, kérdezd meg az orvosodat, hogyan történik ez a beavatkozás!
2008. júl. 30. 11:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A bevatkozás attól is függ, hányadik héten vagy. Nekem 2szer volt a 14. héten terhességmegszakításom, orvosi indok alapján. Szörnyű volt. Azóta nem sikerült még teherbe esni 7 hónapja volt a műtét.
2008. júl. 30. 11:30
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Azt mondják az elsőt nem szabad elvetetni, hiszen ha csak egy kis esély is van rá, hogy többet nem lehet gyereked, később lehet hogy nagyon bánni fogod ha nem tudsz teherbe esni...
2008. júl. 30. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 évesen volt egy vákuumos teherségmegszakításom, mert a volt párom kényszerített, de még így sem vagyok rá büszke. Most 25 évesen úgy néz ki, hogy 6 hetes kismama vagyok, de nekem is volt vérezgetésem, ebből kifolyólag félek, hogy mi lesz a bébivel.
2008. júl. 30. 20:54
 10/18 anonim válasza:
55%

Na, amit az első válaszadó írt, totális baromság.

A nők csupán 1-2%-ánál lyukad át a méhfal, és csak 5% esély van szövődményekre, ezt nem én találtam ki, az orvosom mondta. Nem tudom , hogy a kommentelő ezt az 50%-ot melyik ujjából szopta ki, de elég aljas dolog az abortuszra kényszerülő nők riogatása. Ha az ember betartja, amiket az orvos tanácsol, és idejekorán elmegy orvoshoz, akkor jó eséllyel nem lesz baja, és a későbbiekben is lehet gyereke.

Ja, és a legjobb, ha magándokihoz megy az ember egy ilyen fontos beavatkozásnál, és méhszáj tágításhoz kérjen tablettát, mert enyhe görcsökön kívül teljesen fájdalommentes. Nekem nagyobb fájdalmaim vannak menzesztől, mint amilyenek abortusztól voltak.

2010. ápr. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!